Deletedmom_73 Benim bebeğim 4 ay 6 günlük dönmeye çalışıyor ama dönemiyor bu normal mi sırt üstü yatirdigimda hiç bir çabası da yok ne ileri ne geri gidiyor? 😔
TheBaby Deletedmom_73 3,5 aylıktı döndü. Ama o kadar dahası yok🤣 yüzüstü şimdi çığlık atıyor sevmiyor. Emeklemez bu kız ancak yürür😁
Lulemom Deletedmom_73 benimkide aynı sy günde. Yan dönmeye çalışıyor. Dönüyo sayılır ama tam değil. Yüz üstü hiç dönemiyor şuan.
1balkizannesi Deletedmom_73 sıkma canını her bebek bir değildir vakti gelince döner yüzüstü yatırmaya çalış sırt kasları gelişsin güçlensin Ama tabii ki yanındayken 😊 bence hiçbir bebek değeri ile kıyaslanamaz.
Deletedmom_73 Lulemom Yani dönmeye çalışıyor da aslında hiç dönemiyor değil çabalıyor ben hemen ufak ittirmeyle dönüyor
Mslln Deletedmom_73 kesinlikle benim kızım. Bende çok soru sordum bu konuyla alakalı ama her bebek farklı. Kimisi 7 aylık kimisi 4 aylık dönmüş. Sürekli döndürme çabasındayım ama yok. Biraz sakin çocuk olucaklar galiba buna yorumluyorum :))
escmrk Deletedmom_73 4 aylık kızım 4 gündür dönmeye çalışıyor ama kolunu kurtarmıyor geri atıyor kendini
Demetslt Deletedmom_73 bugün tam 5 aylık olduk 1.5 aydır sağ sol dönüyordu bugün ilk defa yüzüstü dönmeyi de başardı
Srhtzlyh Deletedmom_73 her bebek farklıdır benim kızım 7 aylıkken dönmüştü. 6 aylıkken oturabiliyordu ama dönemiyordu yani düşünün
esrasyaa Deletedmom_73 benimkinin tam yuvarlanabilmesi 8 ayi buldu. Yattigi yerden kalkmaya calisiyodu ama asla dönemiyodu. 6.ay gibi yan donebiliyodu sadece. Ama 6ayi doldurmadan desteksiz oturuyordu tek bir gelisimle bisey soylenemez en doğrusunu doktorunuz bilir. 🌸
Sibel8Duru Deletedmom_73 2.5 aylıktı döndüğünde. dönmeye çalışıyorsa egzersiz yaptırabilirsiniz internette var😊yerde ne kadar vakit geçirirse o kadar iyi