dinle_beni_bi Baby_Mila benim anladığım kadarıyla baba köpeklerden de sorumluydu galiba. Patronun kopegiymis çünkü. Baba da anne de ihmalkar davranmış.
Serpil51 Baby_Mila çok doğru bir yorum buna tutup da annesi bilerek yaptı demiyoruz ama ihmal ve bilinçsizlik çok üzücü kendim empati yapıyorum ilerde kızım okula başlayınca napcam okulun bahçesinde bekleyecem artık o kadar korkuyorum ki her an her şey olabilir
dinle_beni_bi Serpil51 evet yasak. Öyle olması da gerek. Bu ırkı nasıl bulup yetiştiriyorlar hayret ediyorum. Sahibine saldıran bir köpekten bahsediyoruz. Yemişim hayvan haklarını 🥺🥺
cizgigozlum Yurt dısında bakıcı diye bilinen köpek o (!) Böyle diyerek savunanlar vardı sorarim size gercekten bebek bakicısı olsalar yavrulara saldırırlar mı kocaman agızlı yaratiklar nefret ediyorum sahiplerinden de o canavarlardan da.Zaten bu canavarlari ya entel dantel gözükmek isteyen kesim ya da ergen kesim sahipleniyor senin benim gibiler degil bu hic şasmaz ergen bir cocuğa sana pitbull alayim mi desen ooo al tabi al der.Köpek korkumdan dışarı cıkamıyordum şimdi bahcemize 6 7 tane köpekten oluşan sürü giriyor sabahları odun almaya inince etrafima bakmaktan paranoyak oldum dün siyahli beyazli bir köpek geldi yanıma pitbull zannettim kalp krizi gecirecektim az daha her gördügüm köpegi pitbull zannediyorum
Serpil51 cizgigozlum savunulacakbir şey değil yani şimdi o kızı kim eski haline getirebilir ömür boyu izlerini taşıyacak kendi başına gelse o zaman bakıcı mıymış görürler
halamidagakaldirmislar Ben olayın saha içerisinde gerçekleşmiş olmasından bunu tahmin etmiştim. Yani bencede çocuk köpeklerle oynarken ya da onları severken yaşandı bu olay… çok üzücü keşke olmasaydı, inanılmaz üzgünüm aklımdan çıkmıyor Asiye 😔
Cookie dinle_beni_bi Haberlerde gördüğüm kadarıyla köpekler uzun süredir ordalarmış , kadında bi zararlarını görmeyince çocuğa engel olmamış Böyle bişey yaşanacağını bilse bırakırmıydı hiç Hangi anne yavrusuna zarar gelmesini ister
dinle_beni_bi Cookie normal bir köpekten bahsetmiyoruz yalnız. Başka cins bir köpek olsa dediğinizde çok haklısınız. Anne de böyle olmasını istemezdi tabi. Ama en azından haberden ordan burdan duymuş olması gerek bu köpeklerin vahşi olduğunu. Evrim gecirmediler sonuçta. Hep zararliydi hep vahsiydi. Son zamanlarda da defalarca haberde gördüğümüz olaylar arttı maalesef
Merve201119 Serpil51 amacım kimseyi suçlamak değil ama burda çok büyük ihmarkarlik ve bilincsizlik var yani yolda yürürken bile sokak köpeği şöyle bir hırlasa korkuyoruz kaldiki bunlar saldırgan ve tuttuğunu koparan cins hayvanlar umarım o yavrucak en az hasarla evine döner 🙏🙏🙏