dinle_beni_bi Dünden beri öksürük, kemik ağrısı, öksürürken cigerlerimde ağrı oluyor. Bugün dinleniyorum. Yarın arkadaşa yardıma gideceğim. Çabucak iyilesmem için önerilerinize talibim. Teşekkürler şimdiden ☺️
sarilokumumm dinle_beni_bi geçmiş olsun bol bol sıcak bişeyler için zencefil bal öksürüğe iyi geliyor ama bence gitmeden bir test yaptırın derim genelde covid belirtileri çevremden duyduğum hep bu şekilde oluyor umarım griptir
co2041 dinle_beni_bi covid testi yaptırın belirtileriniz öyle görünüyor, kimseyi riske atmaya gerek yok 🌸 geçmiş olsun
elifozz2012 dinle_beni_bi ben de 1 haftadır öyleyim eşim ben bebeğim grip öksürük kemik arısı halsizlik ıhlamur içiyorum ağrı kesici kullanıyorum bi düzel ne olmadı bebeğimi emzireyemiyorum bile hasta olucak diye onu da geçtim sütüm kesilecek diye çok endişeliyim napıcağımı bile bilmiyorum 🥺
dinle_beni_bi sarilokumumm eşimin arkadaşı, eşim, arkadaşının eşi aynı şekilde hasta olduk. Onlarda grip gibiydi. Ben bronşit gibiyim. Alerjik biriyim zaten. Kötü olursam gidip test vercem ama geçen gün biri hiç belirti bile yokken sırf isguzarlik edip test yaptırmış ve pozitif çıkmış. Benim yüzde 90 bronşit oldum. Bunu evde geçirmeye bakıyorum. Dediğiniz yapacağım.
dinle_beni_bi co2041 ya zaten arkadaşımdan geçti büyük ihtimal. Ama ben ağır geçiriyorum. Covid mi değil mi bilemiyorum tabi.