MDG_ Kızım dış çıkarıyor ve yemiyor hiçbir şey ne yapmalıyım çokta huysuz 😔kilo verecek diye korkuyorum
ikizerkekannesi MDG_ diş dönemi yemek istemiyorlar malesef kabızlık için 1 kuru kayısı haşlayıp 2-3 kaşık suyu ile yedirseniz bile kar kardır
MerAyaz MDG_ ayyy sanırım bizimde diş geliyor, tüm belirtiler var diş yok😩 Yemiyor diye ben zorlamıyorum, tek tesellim emdiği için bol bol emzirmek🤦🏻♀️ 6 ay 28 günlüğüz siz?
Elifbeyzam MDG_ Anladım canım geçer insallah patlarsa dişi rahatlar çocuk canım acıyor napsın bizimde ara ara oluyor sonra diş patliyor zaten
MDG_ ikizerkekannesi valla onu da yaptım olmamıştı doktor ilaç verdi Allah’tan birde bir şey yemiyor ki kakası olsun napcam bilmiyorum
MDG_ Elifbeyzam Öyle valla çok kötü keşke bizim canımız acısa neresi agridigini da söyleyemiyorlar maalesef
YorgunAnneyimvesselam57 Benimkide yemiyor damaklari aciyor cunku cok normal yogurt vs deneyin bn oyle yapiyorum.hic bisey yemeyince dislerini rahatlaticqk jeller surun
Metehan123 Benimki 7 aylikti basladi 8.5 olduk hala ayni Allahtan bugun biberonla mama icmeye basladi da bi nebze de olsa tok duruyo yoksa ölecek acindan
MDG_ Metehan123 ya benimki biberonla içmiyor ağlıyor mecbur kaşıkla veriyorum o da çok az yani zorla alıştırma bardağı aldım ondan da içmiyor
Metehan123 MDG_ benimki de biberonu kabul etmiyodu mama elimde patlicakti 1 hafta daha uzasaydi bu surec bugun ilk defa 150 cc icti krizden 9nce 210 ictgi olurdu krize girince beyim 75 cc zor icirirdim ya ne zirmus bu analik oturup agliyorum sinirden anca
MDG_ Metehan123 gerçekten çok zor çok benim de çok ağlamışligim var rabbim hepimize kolaylık nasip etsin inşallah
MDG_ MerAyaz bizim dış yerleri çok belirgin bir cam bardak tutun isirinca ses geliyor mu bir bakın bizimkinden geliyor 6 ay 7 günluk bebeğim