BurcuKucuk Anneler hepinize günaydın iyi pazarlar. Bugün saat 14.05’te direksiyon sınavım var. Bugün veya yakın zamanda sınava girmiş anneler özelikle dikkat etmem gereken neler var? Çok heyecanlıyım 🥲
Asli123 BurcuKucuk ben girmedim daha derslerim de başlamadı ama arkadaşım arkaya komısyon binince yük oluyor onu hesaba katarak kalkış yap dedi 😂
ArasinAnnesiiiiiii BurcuKucuk Çok önce almıştım ehliyetimi, panik yapma en önemlisi yoksa bildiklerinide unutuyorsun ☺️ Rahatça gir ve kazan 💪🏻
1Beybiletto BurcuKucuk rahat ol kendine odaklan ağzınıza naneli sakız ve şeker alin ferahlatir rahatlatır belli etmeyin maske var zaten 😇
BusraG BurcuKucuk Önce koltuğa oturun. Koltuk ayarı yapın. Sonra ilk iş kemer takmak olsun. Sinyal vermeden kalkmayın.
ArasinAnnesiiiiiii BurcuKucuk Kimse yanında yokmuş gibi odaklan arabaya binerken ne yapman gerekeceklerini kendine hatırlat, bizim girdiğimiz zamanlar yanımdaki görevli beni konuşturtuyordu büyük ihtimalle dikkatimi ölçüyordu ☺️
Defnebru BurcuKucuk panik yapma sinyali asla unutma verirken ve kapatırken bide parkları düzgün yapınca hayırlı olsun parkta da çizgilere ve dubalara dikkat et tamamdır
MerveAkty BurcuKucuk bana denk gelen komisyon şeker gibiydi inşallah sana da öyle birileri denk gelir 😊 tak kemerini ayarla aynalarını ver sinyalini gerisi çorap söküğü 😁 parklarda da hızlı hareket etmene gerek yok cat cat cat sok çıkar arabayı 😊 Kap gel ehliyeti💪