BuglemKaan Kehribar kolye yada bileklik kullandiniz mi bebeklerinizde 🙂 intermette qoruyorum hep huysuzluqunu qecirdi dişi sorunsuz çıkarttik diye 🤷🏻♀️🙂
Yica BuglemKaan biz kullanıyoruz. 3.5 aylıkken şişti dişleri hem çok salyasi akiyrodu hemde çok huzursuzdu. Aldığımız gün 3 saat kesintisiz uyumuştu biz şok olduk. Sonra da salyasi azaldı hatta bitti. 7 aylık oldu hala diş yok ama öyle bir huysuzlugu kalmadı
Tuba BuglemKaan İki oğlumda da kolyesini kullandım. Huysuzluğa faydası yok ama salyasız ateşsiz ishalsiz çıkarttılar dişlerini.
Flower123 BuglemKaan daha bugün sipariş verdim 3 aylık oğluma. İlk oğlumda da kullandım dişinin çıktığını yemek yerken kaşık değene kadar farketmedik bile hiç dişten huysuzluğu ağlaması olması şimdi küçük oğluma da akdım bunlar doğal taş faydası olduğuna inanıyorum🙂
Yica Oslem33 Bebeğim şu an 7 aylık. Bazen fark ettim asılıyor ama öyle kopacak bir ip gibi de durmuyor. Zaten kıyafetinin içinde olunca fark etmiyor pekte
Flower123 BuglemKaan kolyesini aldım ben bileklik de aldım ama çıkarıp ağzında çiğnemişti bidaha takmadım onu
zhrayca2001 BuglemKaan ben kullanmıyorum nolur nolmaz die çünkü benim bebeğim durdurmaz asla seveceğini sanmıyorum ama zaten huzursuzluğu yok kehribar olsa da olmasada değişen bişi yok bizim için