Melihakrds Oğlumu sünnet ettirmek istiyorum hastane doktor tavsiyesi olanlar yazabilir mi? Hangi yöntemle ve ne kadar fiyata sünnet ettirdiniz
Kk41 Melihakrds klinikte yaptırdık https://kocaelisunnet.com/ arzu Özyer Bektaş’a nisanda 1100 TL idi şimdi bilmiyorum🤭
Melihakrds 10aylık olacak oğlum iyice hareketli koktuklara tutunup kalkma yürüme peşinde şuan zor olur mu
Keremmmmm Biz 1,5 ay önce Çayırova tıp merkezinde Esat beye yaptırdık. O zaman 7 aylıktı oğlum sürünmeye baslamamisti bizim için iyi oldu. 1 hafta içinde tamamen iyileşti. Sadece ilk gece biraz huzursuzdu onun haricinde iyiydi. Koçal anestezi ile yapıldi
Melihakrds Kk41 yılbaşından sonra yaptırmayı düşünüyoruz daha da yükselir fiyat ama yapacak bişey yok napalım. Siz kaç aylıkken yaptırdınız nasıl sünnet yaptırdınız klipsli falan çeşitleri varmış yeni duyuyorum😃
Kk41 Melihakrds 4.5 aylık yaptırdık cok rahat oldu . Lokal anestezi ile. Dikişli Sünnet yapıyor sadece bu dr. Biz memnun kaldık. Daha sonrasında bi sorunuz olursa mesaj da atabiliyorsunuz