MucizeKalbim kızlar çok sağ olun hepinize Allah razı olsun benim oğlum normal doğumu oldum 42 haftalıkken 2 aylıkken alni sivri büyümeye başladı ve ben normal kontrole götürdüm 3 aylık kontrole götürdüm ama sağlık ocağı bana bu şekilde hiçbir şey demedi ben çok erken kapanan hiçbir şey demedi doktor hemen görür gömlek bu çocuğun acil ameliyat olması lazım bıngıldağın çok erken kapandığını ve ileride risk söyledi ve tabii ki o gün Dünyam başıma yıkıldı ben oynadı Konya’da yaşıyorum ama ben o oldu mu ameliyat etmek için Ankara’ya götürdüm Ankara’daki doktorlara ona güvendim ve çok sağ olsun hepsinden Allah razı olsun emeğimiz boşa çıkarmadılar ve şöyle söyleyeyim size bu bıngıldak ameliyatı yani kapalı ameliyat 4 aya kadar yapılıyormuş 4 aydan sonra açık ameliyat yapıyorlarmış mebis Ankara doktor bulduğumuzda benim oğlum 4 aya 2 gün vardı ve beyin cerrahi doktoru hemen acil Ankara’ya gelmenizi ve bu ameliyat acil yapmamız gerektiğini söyledi çünkü kapalı helal şansınız var o da 2 gün dedi açık ameliyat da bana riskleri söyledi ve büyük riskleri vardı o yüzden açık ameliyatı önermedi ve biz kapalı ameliyat olduk ameliyattan sonra birkask süreci bizi bekliyor ameliyat olalı 3 ay oldu 2 ayda kullanıyoruz kaskı kasta çocuğun kafasını düzleştirmek için kullanılacak mış yani ben daha erken götür seydim belki erkenden ameliyat olacaktı ben 6 7 aylıkken götürseydin çocuğu mu o zaman da açık yapacaklardi kapalı yapmayacaklar di