Almilamoms 4.ay ve memeyi ne yapsam almıyor dış etleri kabarmış durumda sütümü sagiyorum 3 saatte bir çok azaldı 150 CC gelen süt şimdi 50 70 CC geliyor ayakta yatarak kucakta ne yapsam almıyor içim hiç rahat değil psikolojik olarak bittim 🥺
Annesininmucizesi_ Almilamoms pes etme canım benim kızımda da meme reddi oldu 3. Ayda başladı 5. Ayda yendik . Tavsiyem biberon kullanmamak bu süreçte cünkü daha çok reddediyorlar . Şarkılar söyleyerek zıplayarak oda oda gezerek ne hallerle geçirdik o süreci zor ama pes etmezsen başaracaksın . Biberonu ağzına değdirip ağzını açtığı anda memeyi teklif et sık sık sürekli. İnsaAllah geçer biran önce .fön Makinesi sesi açıp dene bizde bazen işe yarıyordu
Kubra021 Almilamoms mama ver canım bazı doktorlar bu ayda ek gıdaya başlıyor bilgin olsun bı göster istersen doktora
Mlksd Almilamoms benimkide 3.5 aylık asla meme istemiyor memede aglıyor itiyor elleriyle biberonu emiyor bende sağıp vermeye çalısıyorum ancak günde 3 kez anca sagabiliyorum çünkü durmuyor zaman olmuyor eskiden oln sütüm çok azaldı ne denediysem almıyor memeyi krize giriyor
Almilamoms Annesininmucizesi_ hepsini denedim olmuyor gece alan bebek ağzına memem yaklaşınca bile ağlıyor hiç emmiyor bir nebze bile olsa … Biberoj mecburum çünkü aç kalıyor …