Elifxx12 Oğlum 9 aylık önceden saat 9 gibi uyanırdı şimdi değişti 7-30 ‘ da uyanıyor sizlerin bebekleri kaçta uyanıyor🤷🏼♀️
Han30 Elifxx12 ahahahah 9 da uyanmakmıııı. Eskiden 5-5.30 arasıydı yaz boyu. Şuan 6.30-7 . Çok şanslı günümdeysem 7.30. 11 aylık olmak üzere
C-Efe Elifxx12 6- 6 bucuk- 7 - 7 bucuk 6da kalkinca salliyrm uyutuyrm zorla valla her yer alaca karanlık dogdugundan beri erkenciyiz biz 🤗
deniz_s Elifxx12 8 gibi gecmis oluyo 11.30 12 ye kadar mirildaniyo kalkip mama iciyo sonra 2 den sonra sabaha kadar hep mirildanma en son dedigim saatlerde uyaniyo ha bu arada gunduz uykusu cok cok az toplasan gun icinde 2 saat uyumuyo
Ciglipaf Elifxx12 emzirerek uyutuyorum zaten 9da emzirip 9 buçukta uyumuş oluyor gece de şanslıysam bir defa kalkıyor yoksa 2 defa falan
Acemiannnne Han30 cok sansli gun kismina cok guldum 🙈 bende eger uyandigimda 7 den sonrasini goruyosam cok seviniyorum 🙈
Melisbugi Elifxx12 kızımda 9 aylık gündüz üç uyku yapardı bi kaç gündür 2 uykuya düşürdü 🥴 sabahta eskiden 9 a doğru kalkardı şimdi erkenden kalkıyor
Adiyokkitabin Elifxx12 7. 30da uyandi kahvalti yapti simdi uyuttum mama icircem oylede 1 2 saat uyuyor. 8 bucuk aylik
eymeninannesiiiiiii Ciglipaf 2 defa uyanıyor hiç şaşmaz saatleri 2 ve 4 de uyanır sonra uyuyor 8 gibi uyanır 12 de tekrar uyur