Fatos_tekeeva Tek mascara dahi kullanmasam en ufak bir eyelinerde bile migrenim tutuyor gözlerim çok ağrıyor migreni olanlar acaba aynı yaşadığım durumla karşılaştınız mi ? Yılbaşında makyaj yapmaktan korkuyorm önce böyle deildi bu 2 sene içinde böyle oldum sanki
eceunverkanra Fatos_tekeeva Hiç başıma gelmedi benim de migrenim var ama makyajla hic tetiklenmedi. Doktora danistiniz mi bu durumu? Cok gecmis olsun
minnosum25 Fatos_tekeeva ilkkez duyuyorm migrenin makyaj yapldgnda nuksetmesini doktora bir danışın bir gözükün belki migren ilerlemiş olabilir nöroloji bir baksn size
RainOverMe Fatos_tekeeva ben uzun sure yapmayınca oluyor o. Belkı alerjınız vardır baska markaları denedınız mı? Bır de baskaları kullandı mı makyaj malzemenızı. Benım malzemelerı yengem kullanırdı bır sey olmazdı unıv de bı arkadasım kullandı gozlerım yanıyordu sankı tuhaf bır sey oluyordu
Splash-Splash-Love Fatos_tekeeva Beeennn! Gerçekten makyaj yapmıyorum düğünden düğüne. Zaten kaç kere düğüne gittin diye sorarsan 3 senede 1 kere. 😂 Ben de kalem çekince öyle oluyor ya migrenimi tetikliyor hangi marka olursa olsun çok zorlanıyorum. Ama şöyle bi çözüm buldum migrenim tutmadan önce hemen ilacımı içiyorum çoğu zaman etki ediyor tavsiye ederim.
Fatos_tekeeva eceunverkanra danışmadim ama hangi bölüme sormam gerek acaba gerçekten çok korkuyorum rujda bile etki ediyor nemlendirici sadece sürüyorum
Fatos_tekeeva RainOverMe makyajimi kimseye kullandırtmam hiç yani sürdüğüm rujdan bile etkileniyorum korkar oldum artık
Fatos_tekeeva Splash-Splash-Love Ben migrenden ne ilacı kullanırsam kullanayım asla gitmezdi hatta 3 serum yediğimi bilirim yine gitmezdi ağrısı bir hap buldum çok iyi geliyordu ama şuan emziriyorum malesef parol icebiliyorm buda etki etmiyor çok isterim eyeliner surup dışarı çıkmayı 😢
snyck Fatos_tekeeva migrenim sanirim yok ama sinuzit var yüzüme makyaj yaparsam 1 saat sonra ağrı başlıyor gözlerimden çok etkilenmiyorum (rimel +göz kalemi) ablamda mesela direk gözlerinden etkilenir ben parfüm kokusuna da gelemiyorum burnum sızlamaya başlıyor ve direk şakaklardan ağrı başlıyor enseme doğru iniyor parfüm sıkıp kapalı ortama girersem en kötüsü dolmuş otobüse binersem midem de bulaniyor yüzüme düğün harici makyaj yapmıyorum parfümü de en fazla 2 fis sıkıyorum oda çiçeksi kokulardan oluyor
Fatos_tekeeva snyck ayneen öyle parfümde kullanamıyorum bulasik ilacı bile mahfediyor beni üstelik o kdar yuksek fiyatlı orjinal olan ürünleri ne hangi makyaj olursa olsun kullandm ama yine aynı
Adige55 Fatos_tekeeva yıllardır migren ile mücadele içindeyim ve yaptığım makyaj migreni tetiklemiyor .. böyle birşey hiç duymadım migreni tetikleyen başta stres , alkol, uykusuzluk oluyor en azından bende böyle
Fatos_tekeeva Adige55 Alkol kullanmiyorm sigara yok şükür ama garip olan şey parfüm makyaj tutarken sigara kokusu tutmaz araba kokusu bile beni beter ediyor
minnosum25 Fatos_tekeeva o zaman gözükmeniz de fayda var en azndan içiniz rahat eder öğrenirseniz ne olduğunu
RainOverMe Fatos_tekeeva sık mı yapıyorsunuz gec mı. Bır de marka degıstrerek deneyın ıstersenız. Blkı de ıcerıktekı bır yada daha dazla maddeye alerjınız var
Sevdanurkesirr Fatos_tekeeva bende de migren var ruj da olmuyo ama gözlerime bişey sürdüğüm zaman ağırlık oluyo gözlerimi ağrıtıyor başımı da tabi
Fatos_tekeeva Sevdanurkesirr bak şuan sadece kasima boya sürdüm beter oldum midem alt üst gözlerim yanıyor
Splash-Splash-Love Fatos_tekeeva Valla yapacak bişey yok migren iğrenç bir hastalık hele de şiddetli atak zamanı
sibellllo Fatos_tekeeva bi dönem banada oluyordu bahsettiğiniz durum sürekli makyaj yapmayıp ara ara yapınca oluyor sürekli makyaj yapınca alışıyor gözler göz kalemi hala süremem ama
Fatos_tekeeva sibellllo Kuafor olmama rağmen kuaförde çalışırken sürekli makyaj kullanan benken şimdi makyajdan korkuyorum düğünde kaç hap içtim bilmiyorm 😂