iremyll Bebeğim 3 ay 11 günlük son zamanlarda kakasında mukus ve beyaz beyaz peynir gibi şeyler var bu neden olabilir
Aminenn_annesii iremyll Bebeginizin alerjisi ölebilir çok gecikmeden doktora gidin bence benim bebeğimde kakası mukusluydu ve beyaz parçalar vardı meğer süt ürünlerine alerjisi varmış bende peynir falan yiyorum bı gunkakasinda kan gördüm bı hafta kadar hastanede yattım alerji testi yapıldı ve süt ürünlerine alerjisi olduğu çıktı 6 aydir ağzıma süt yoğurt peynir tereyağı tavuk surmuyorum ve bebeğim duzeldi
Deletedmom_34 Aminenn_annesii tavuk da mı süt alerjisine giriyor, elinizde bir diyet listesi var mı, benim de bahsettiğiniz belirtileri var ğç gündür kendim bıraktım süt ve süt ürünlerini, doktora gitmedim, ama henüz düzelme olmadı.
gulbaharkizilten Aminenn_annesii benim bebegimde de süt alerjisi oldugundan şüpheleniyor doktorum ama kakası mukuslu kan görmedim henüz sadece egzama var döküntüleri oldu bebeginiz kac aylık
iremyll Aminenn_annesii peki memede huzursuzluk yapıyor muydu ? Benim bebeğim çok zor emiyor ya ağlıyor sürekli :( belirtileriniz ne oldu başka ?
Aminenn_annesii iremyll yüzünde kulak arkasında ellerinin üstüne falan döküntüler peynirli r v.s yer gök gün As resim As Royal huzursuzluk agoama krizleri morarana kadar ağlama çok gürültülü kaka yapma
Deletedmom_101 iremyll gazı olabilir canım . benim bebeğimde alerjik üstelik çoklu gıda alerjisi var küçük olduğu için testte yanlış çıkabilir kendin deneme yanılma yöntemiyle bulman gerek dedi doktor alerjisini pişik ciltte döküntü kakada mukus olunca o gıdaya alerjisi olduğunu anlıyorum
Mlkhrn iremyll tek başına mukus alerji belirtisidir. Kan döküntü bizde de yok sadece mukus var ve takipteyiz bebeğimin alerjisi var
Mlkhrn iremyll bebeğim şu anda 6 aylık. 1 aylıkken süt diyetine başladım. 2 ay sonra diyeti açtık mukus olmadı tekrar. 5.ayında doktorumuz kaka kıvamı biraz sulu olduğu için iki hafta sıkı diyet yapmamı istedi. Değişiklik olmadığı için süt ürünlerine başladım bebeğim 6aylık oldu ona da yoğurt başladım. Şimdi yumurta ve susam deniyoruz. Ürünleri hala ben deniyorum yani. Emziriyorum ama diyet yapıyorum
Mlkhrn iremyll 2 hafta süt ürünleri olan şeyleri keseceksiniz, değişiklik olmazsa iki hafta yumurtayı, denemekten başka yolu yok maalesef. Küçük bebeklerde testler doğru sonuç vermiyor çünkü
Mlkhrn iremyll bizde sadece kakada mukus vardı. Döküntü kan vs olmadı. Kilo alımı da iyi beklenen düzeyde