Nergizumutyagmur Benim kızım 5 aylık ve saçları aşırı derecede dökülmeye başladı 4 gündür neden olabilir. Bu arada sürekli sağa sola ve arka üstü yatıyorum aynı yere sürekli yatmıyor şimdiden teşekkür ederim
Ohaezgi Nergizumutyagmur dökülüyor ya bizimde döküldü doğum saçları arkası keldi kazıttık 6. Ayında şimdi maşallah gür çıktı 10 aylık
elmadilimim Nergizumutyagmur doğumdan kalan bebeklik saçlar gidiyor yerine yenileri çıkacak. Şimdi belki üşür de baharda Mart Nisan gibi kısa keserseniz daha da güzel çıkar
Nergizumutyagmur Ohaezgi ya bizimki birden döküldü neden olduğunu anlamadım 4 gündur aşırı dökülme var yastığı kazığı hep saç oldu
Ohaezgi Nergizumutyagmur kan değerine baktıralirsiniz düşür bir değeri varsa ondan olabilir belki bilemiyorum ki 🤷🏻♀️
gulbaharkizilten Her bebekte o aylarda dökülmeler oluyor sacları dökülüp yenileri daha gür çıkıyor benim oğlumunda dökülüyor endişe etmeyin
gulbaharkizilten Nergizumutyagmur evet biranda başlıyor yatagında falan fark edilir sekilde dökülüyor bende korkmustum ama doktorum normal oldugunu söyledi