Ezmag Kızlar bebelac ar kullanıyordum ama doymayınca hipp e geçtim hipp hakkında bilgi almak istiyorum
benkullanici07 Ezmag bende 4 aylikken kullanmistim hipp cocuk tadini begendi ama hem kabiz yapti hemde doyurucu gelmedi degistirdik evolvia kullandim 1 kutuyu 3 gunde bitirdi cok sevdi ama buralarda bulamadik sonradan sans eseri denemistik onuda o mamadan getirmesi felan uzun surer diye simdi bebelac 5in1 kullaniyoruz
Irmakprensesinannesi Ezmag valla ben sma optitra kullaniyrm gayet memnunum kızım da hiç gaz yapmadı hiç sorun yasamadim
esiladerininannesi hippi çok araştırdım belki benim kızımda aynısı olmaz dedim denedim ama malesef hem doyurucu olmadı hemde kilo aldırmadı
Sedabade esiladerininannesi hipp organik combiotic ise biz cok memnun kizim kolikti dogdugunda hem besleyiciligi hem kilo alimi hem gaz sorunu herseye cok iyi geldi kizim suan 20 aylik hala bazen veriyorum ek gida problemi var cunku o yuzden
esiladerininannesi Sedabade bilmiyorum ben memnun kalmadım 24 aylık ve 4 aylık bebeklerim var ikisindede işe yaramadı bebelac gold kullanıyorum bizede o iyi geldi
Veravrea Biz de üçüncü kez verdik günde bir öğün mama veriyorum artık aksam sütüm olmuyor, yorgun oluyorum diye kakası da bu hafta düzeldi doğdugundan beri kabızdı beş altı günde bir yapardı