Mucizem04 Merhabalar hanımlar biz bugun 1 ay 29 günlük olduk arada bir kakasında yeşil yeşil kalalar da eşlik ediyor sebebi ne olabilir sizce
Orkidemm Mucizem04 arada bizdede oluyor canim 2 ay 2 gunluguz. Sancisi var derler eskiler. Yada karni ağrımış. Endiselenme yani. Tabi dr danis istersen icinin rahat etmesi icin. Eskilerin tecrubesine kismen katılıyorum kismen katilmiyorm🤗 sancili oldumu yesil oluyor genelde ondan🧚♀️
Deletedmom115 Mucizem04 Canım yenidoğan önce yeşil kaka yapar sonra bu renk sarı ve Mukuslu hale döner o yüzden çok normal.
Eddaaaa Mucizem04 bı yerde okumuştum.. bebeğiniz sürekli etmiyorsa sindiremedigi fazla gelen süt yeşil olarak çıkıyormuş.. yani sarılar sindirdigi yeşiller de sindiremedigi süt..
Ays7140 Mucizem04 kakasinda mukus var mi ona dikkat edin benim oğlumda yesil ve mukuslu kaka yapmaya baslmasti kakasinda amipli dizanteri cikti
Mucizem04 Cevaplarınız için çok teşekkürler mukus yok yeşil olan yerler ise kesik kesik ip gibi cok gaz bir bebek ondan da mı olabilir bilmiyorum doktora gittim de unuttum sormayı :(
niloshkau Mucizem04 anne sütü alıyorsa çok normal canım merak etme. Anne sütüyle beslenen bebeklerin zaten yeşile çalıyor hafiften