Uzaymekiii Ebbrru bizim köyümüzde yılanlar eve girmesin diye yumurta kabuğu yakarlar evler müstakil olduğundan bahçelere köşelere serperler iyice yılan kokusunu sevmezmiş öyle derler siz de deneyebilirsiniz birde tel taktırın camlarınıza o da bi yöntem en azından giremezler.
Ebbrru Uzaymekiii öyle yapicam eşimle konuştum tel taktircam cama balkon kapısına filan ilk defa duydum yumurta kabugunu da
Ebbrru Cemilev sineklik yaptircam eşimle konuştum valla olmaz yoksa böyle ☹️ Tuvaletten mi ?? Alafranga dan çıkar mii yer tuvaletimi kapattım 🤦🏼♀️
Mom06 Ebbrru ay bende aynı durumdayım balkon penceresinden çekirge girdi fobilerim çekirgede birkerede aksam arabanın camından girdi üstüme denk geldi beni çok sevdi çekirgeler bide yılan çıktı 😂 pencere açamıyorum korkumdan nolcak böyle
asocialmom Ebbrru yazık hayvanların yaşayacağı orman kalmadı ki bence dünyanın sonu bu şekilde gelecek 🙁
Elele Ebbrru ay benim de psikolojim bozuldu okudukça😳 evde yerlere baka baka gezerim artık görürsem de düşer bayılırım direk heralde 🤦🏻♀️
Yenianneecik gece hic uyumadim eşim de kızdı bana küstü gece sarilmadan uyudu korkuyosun saçma sapan diye güzel güzel azar yedim
PrensesAsyaninAnnesi Ebbrru bende bayramda duydum canim keciorende dutluk tarafinda yakalanmis yilan ve çok goren olmus bende etlik esertepede oturuyorum Allah korusun ya Kafayi yerim heralde bi de hamileyim ve 2 yasinda bi kizim var , bu tarafta da bocek cogaldi 😔