Remkoc Kızlar küçük işletme fikri olan varmı ? Evde internet aracılığıyla bende birşeyler yapmak istiyorum. Gidip çalışamıyorum sana böylede insan birşeyler yapmak istiyor bilgisi fikri olan varsa sohbete bekliyorum 😁
ahmt Remkoc ben iki haftadır gardropsta satış yapıyorum 300 kusur aldım gereksiz şeyleri satarak iyi oluyor
Remkoc Waffle evet o tarz zaten ama bir satış olarak biseylerle uğraşmayı düşünüyorum fakat insanlar daha çok neyi tercih eder bilemiyorum kıyafet kolye yüzük Bebek gereçleri vs birazda tavsiye almak için yazmıştım 😊
Waffle Remkoc Benim şu an instegram, dolap , Gardrops ve çevreme yapıp sattığım amigurimi oyuncaklar var. İlk olarak sadece heveslenip kızıma yapmıştım bir baktım oluyor , geri dönüşler de çok güzel oldu şu an devam ediyorum ☺️ Öyle şeyler düşünebilirsiniz
hasaneymen Remkoc bizim orda yapanlar vardı magnet kapı süsü paspasi patik tarzı şeyler yapiolard baya da kazaniyorlardi tavsiye ederim uğraşmak isterseniz
Waffle Remkoc Evden çalıştığınız İçin daha avantajlı o yüzden tercih ediliyor genelde. Ama belirli bir zaman ayırmak zorundasınız yine de ☺️
Remkoc Waffle evet güzel fikir denemek amaçlı alıp oğluma yapabilirim zorlanıyor muyum diye 😁 çok teşekkürler
ahmt Waffle kız lütfen yardımcı bana bi kaç bisey sorucam ben gecen 135 tl satış yaptım 14 yl mi ne kestiler 100 üstü diyemi yoksa toplu satış mi yoksa ağır geldi diyemi eger ağır geldi diyeyse mesela bardak gonderecim gelinlik 4 desibel onu secsem problem olur mu lütfen cevapla
ahmt Waffle benm cocuk biriyle konuşam anne ver bende bisey diyecem diyo yada ahmetinde selami var diyo 🤣
Adige55 Bende mağazama İnstangramdan özellikleri ev hanımlarının yaptığı bijuteri ürünleri alıyorum .. onun dışında kendi tasarım ürünlerimi yaptırdığım kadınlar var ben tasarlıyorum onlara malzeme gönderiyorum onlar evde yapıp bana geri gönderiyorlar
ahmt Remkoc valla vanada komşu dedi ben kim satış kim dedi valla maşallah iki haftada bence hiç yoktan iyi