Seymagennc Kızlar bebeğim burnundan bazen fışkırarak kusuyor ama ağzına geleni yutuyo sanırım oda genzine kalıyo. Genel muayenede ultrason çekmişlerdi karından reflü olsaydı ultrason da çıkar mıydı?
ATLAS17 Seymagennc bizde reflü problemi yaşadık 3 aylıktı ultrasondan değil belirtilerinden doktor reflüsü olduğunu söyledi. Sürekli kusup ağlıyordu. 1 haftailaç kullandık ve geçti çok şükür.
Sevkuz Seymagennc maalesef çıkmaz onu net bir şekilde öğrenmenin yolu ağır ve zor demişti benim doktorum oyuzden annesi olarak sen anlayacaksın belirtilerini sen soyliceksin doktora oda ona göre size tavsiye yada mama koyulastirici reflü maması veri eğer sürekli kusuyor da
1busraa Seymagennc benim oğlum da 17 18 günlükken fışkırarak kusmaya başlamıştı ve balgamlı gibiydi kusmugu doktora götürdük reflü olmuş yan yatırın dedi reflü yatağında yatıyor doğduğumdan beri de ama olası varmış demekki yan yatırmaya dikkat edin sizde
Zeynebinannes Seymagennc ultrasonu reflü var mı yok mu diye çekmiyorlar bence. Kusan bebeklerde mide çıkışı darlığı oluyor yenidoğan bebeklerde kusma varsa bunada bakılması gerekiyor. Kızım 4 buçuk aylık kaç dr’a götürdüm reflü yüzünden acaba başka bir şey var mı diye reflü olduğunu söyledi 4 doktor da.
Seymagennc Benim ki gazını çıkarmayınca yapıyo her zamann değil doktorum yanında burnundan geldi bazen dde normal akıyo doktor olabilir yan yatır dedi sadece Bi sorun olur mu reflüde