Nurfatma Bebeğim kakasinda bazen kahverengimsi çizgiler oluyor alerji de kakada kan olunca bariz kırmızı mi oluyor yoksa bu şekilde olan var mı alerjiden şüphelenmeli miyim kan damlası ve d3 kullanıyoruz ondan mi ki acaba
musmustlu Nurfatma bizimkinde kan damlasından dolayı ve galiba yanılmıyorsam muzdan dolayı oluyordu. Ek gıda veriyorsanız lifli şeylerden de kaynaklanıyormuş. Mesela kan damlasını bir iki gün kesin kakada kahverengi şeyler devam ederse diğer şeylere geçin. Muzu kesin kakayı kontrol edin
Bebektsk1 Nurfatma valla bende şeyi soracaktım süt ürünleri ve yumurta alerjisi olup sollar bir mayalı b 12 süt arttırıcı takviye kullanman var mı alerji bebek annelerin kullanmasında zarar gören olmuş mı bana da cvp verin 🤲🏻
musmustlu Nurfatma vardı… kan damlasını kesince kakada düzeliyordu. Şimdi kan damlasıda kahverengi şeylerde yok bir yaşına girmek üzere
musmustlu Nurfatma deneme yanılma yöntemi ile bulacaksınız. Tabi şayet bebekte anormal bir durum varsa ağlama mızmızlık ateş gibi şikayetler varsa direk doktor. Eğer şikayetler yoksa bebeğe verdiğiniz her gıdayı tek tek denemeniz lazım
Zeyzey6187 Nurfatma kahverengi derken koyu kiremit rengi mi acaba biz yaşıyoruz alerjik bir bebeğim war ocağın 5inde belli olacak inş çok zor eğer alerjen bebekse 😩
Angel00 Zeyzey6187 belirtilerinz nelerdi sizin bende kızımın alerjik olmasından şüpheleniyorum çarşamba götüreceğim doktora ??
Zeyzey6187 Angel00 bizim belirti sadece bağırsak tepkimeli kakasında mukuslu kan oluyor hatta şu son zamanlarda ek gıdaya geçiş yaptık kaka yapma sayısı anormal derecede arttı
Nurfatma musmustlu yoğurdu tam 7 gün denedim başka hiçbirşey vermedim dokuntu huzursuzluk kusma veya bariz bi kan görmedim ama dediğim gibi ek gıdadan öncede oluyordu bu kahverengilikler eger alerji olsaydi bunlar dan birkaci veya kakasinin iyice kanlanması gerekmez miydi
musmustlu Nurfatma alerji durumunda kakası nasıl olur bilmiyorum o başıma gelmedi. Ama kan damlasını kesin bir iki gün o şekilde deneyin. Bizde kan damlasından oluyordu.
Nurfatma Zeyzey6187 kan bariz kırmızı kan olduğu kesin anlaşılıyor mu tam nasıl soracağımı bilemedim ama 🥴
Zeyzey6187 Nurfatma bazen dikkatli bakınca belli oluyor ama hiç görmeyen bilemeyebilir Google’dan kanlı kaka resimlerine bakın bence o fikir olur