nlyoya Bebişim 5 gün sonra 4 aylık olacak. 4.ayda bebeginizle neler yaptınız gün nasıl geçti, büyüdükçe gündüz ayakta kalma süreleri artıyor. Sizler neler yapıyorsunuz. Gece uykusu nasıl oluyor kaç saat uyuyor? Hadi bana bilgi verin🙈
Ysmshn nlyoya bizde 4 ay 3 günlüğüz. Ellerini aktif bir şekilde kullanmaya başladı bebeğim. Oyuncakları gösterince elleri ile kavramaya çalışıyor inanılmaz bir merakımız var herşeye. Sağa sola dönmeye başladı. Yattığı yerden kalmaya çalışıyor kafasını kaldırıyor. Uykularımı bölük bölük gündüzleri 5 10 15 dk en fazla 20 diyebilirim. Ama geceleri çok güzel uyuyor tabi canı isterse bazen bir yatıyor 5 6 saat sonra uyanıp emiyor bazen de 2 saat bir uyanıp emiyor. Tabi diş sıkıntılarımız da başladı huysuzluk çok fazla var
nlyoya Ysmshn bizimkininde sürekli eli ağzında tükmük mü salyamı ne denir akıyor arada bir doktora gittiğimizde soracağım diş mi diye. Ama diş olmasa elini neden bu kadar agzına alır bebek sizce şapur şupur ses cıkıyo😃
Ysmshn nlyoya ben kızımı 1 hafta önce acile götürdüm çok huysuz sürekli ağlıyordu ne yapacağımı bilemedim. Doktor muayne ettikten sonra kızımı üst diş etlerinin şiştiğini ve diş çıkarttığını söyledi jel verdi hiç fayda göremedik. Ben yeşil soğan veriyorum daha iyi geldi. Diş salya ları olabilir bebeğinizin. Yada ellerini kesfediyordur normal bir durum 🙂
Rmyseyllhifa Bugün 4 aylık olduk dün aniden dönmeye başladı ve maalesef kanepeden düştü döneceğini hiç düşünmüyorduk onun dışında etrafa bakınmaya farklı insanlar görünce mutlu olup meraklı meraklı bakıyor soğukta olsa ben yürüyüşe çıkarıyorum ekmek almaya falan gidiyoruz birlikte gündüz 2 kez uyuyor akşam üstü de yarım saat kadar kestiriyor saat 9 -9 buçuk gibi gece uykusuna geçiyor gece de 2 kez uyanıyor emip tekrar uyuyor sabah 7 de uyanıyor babamız işe gitmeden yatakta yuvarlanıyorlar çok hoşuna gidiyor sabah neşesi çok güzel oluyor gayet mutluyum ilk aylar çok zorluyorum ama son bir aydır gayet güzel gidiyor bende çok yorulmuyorum gece güzel uyuduğu için