feratlarkupeklergiremez Arkadaşlar bebeğinin dişi bir sabah aniden çıkan oldu mu? Bizde beyazlama şişme olmadan şak diye bir baktım dişinin ucu çıkmış 2 gün sonra diğeri çıkmış keskin keskin emerken ısırmaya başladı ne yapsam silikon uç aldım işe yarar mı?
Uraz2021 feratlarkupeklergiremez huzursuzluk , ishal, iştahsızlık yok muydu ? Bende anlamadım çünkü beyazlık falan yoktu hafif şişkinliği vardı amaa acayip huysuzdu , kabız oldu iştahsız hala , uykuya direniyor…🥴
melodininoglu feratlarkupeklergiremez benim oğlumun dizide öyle çıktı. Korkma 20 diz çıkardı hiç ateş huzirsuzluk olmadı çok şükür. 🥳
Azizecelik68 feratlarkupeklergiremez ilk 4 dişten sonrasını hepsini aynı anda çıkardı bi baktım çocuğun ağzı dişle dolmuş 😂
feratlarkupeklergiremez Uraz2021 biraz huzursuzdu sadece başka bir şey yoktu sanki içime doğdu hani senin dişin niye yok dedim parmağımla baktım şişme var mı diye aaa keskin bir şey değdi elime evde göbek attım ama benim oğlum çok sakin bir bebek mizacı da böyle aynı babası gibi hiç ağlamaz bile ama şak diye de diş mi çıkar
Uraz2021 feratlarkupeklergiremez maşallah canım valla biizm dünden beri ishal de başladı 🤭 İnşallah böyle devam eder sizin bebiş
feratlarkupeklergiremez Banu43 aldım daha denemedim ama ya dişi çıktı ama bir günde çıktı hiçbir belirti olmadan biraz huysuzluk yaptı öncesinde o kadar şişmedi beyazlamadı birden çıktı normal mi bu
Banu43 feratlarkupeklergiremez normal canim bi belirti olmadanda cikabiliyor ama atesini ölç takip et
feratlarkupeklergiremez Banu43 kafası çok sıcak hep terli yanımda ateş ölçer var hep ya benim korkum şu bir günde bir dişi çıktı 2 gün sonra diğeri çıktı arka arkaya birden ateş olursa üst üste geldi bağışıklığı düşerse diye çok korkuyorum
Banu43 feratlarkupeklergiremez maşallah subhanallah canim besle duzenli olarak canim bisey olmaz inşallah Allahin izniyle
feratlarkupeklergiremez melodininoglu inşallah bizim de öyle olur benim oğlum hiç atak da yaşamadı 2. Ay atağı 4. Ay atağı vs… hep normal geçti
bikerem feratlarkupeklergiremez ✋ 8disi var ve hicbirini bilmedik, ancak şu var ki 14 gun korona nedeniyle ateşi vardi ama sebep belki de disti. Patir pitir cikti sirayla.