Mrvnhr3 Bayanlar merhaba 2. Çocuk düşünüyoruz eşim babasının ismini koymak istiyor erkek olursa kız ismini ben koydum çünkü fakat kayınbabamdan nefret ediyorum onun yüzünden çok zor hamilelik geçirdim ama eşimide kırmak istemiyorum adı Alparslan bende 2. İsim de koymak istiyorum onu adıyla seslenmek isteniyorum çünkü nasıl bi isim koyabilirim
mavilimor Mrvnhr3 ya Alparslan tek başına ağır bir isim. Yani yanına çok yakışacak bir seçenek yok bence. Hani belki Alparslan can falan olur. Bence direk kayınpederinin ismi olarak düşünme çok güzel bir isim. Bende Alparslan koyacaktım miraç kandilinde doğunca adıyla geldi dedik miraç koyduk. Yoksa gerçekten Alparslan istemiştim 9 Ay boyunca.
Sarikuzumalp Mrvnhr3 Alparslan güzel isim aslında. Yanına da ikinci bir isim ağır olur bence illa koyacaksanız efe ali can gibi kısa isimler olabilir.
Kereminannesiii Mrvnhr3 çok saçma geliyor bana yaşayan birinin ismini koymak nasıl sesleneceksiniz yanında. Alpaslan kendi başına bir isim yanına bir isim daha ağır olabilir
Mom54554 Mrvnhr3 yanında ikinci isim zor olur . İstemiyorum bu ismi koymayı diyin , eşinizle konuşun başka isim bulun ortak karar alarak . İstemediğiniz ismi koyup ömür boyu onunlamı sesleneceksiniz, içinize sinmediği isimle
EtiPetito Mrvnhr3 bence sadece arslan veya alp koyun sonra ikinci isim ekleyin aksi takdirde asla kabul etmezdim
Seyyid_Ali_2021 Mrvnhr3 Yani 2.ismi Alpaslan olursa ilk ismi sen koyarsan ozamn bulunabilir. Bu arada ısim de çok güzel boşver geçmişi geleceğe güzel bak😊
Merveozwomen Bana çok saçma geliyor acaba babası kendimi seçmiş ismini…, ölüm olur bir şey olur o zaman anlarım, bence eğer iki isim dusunuyorsaniz söylemesi kolay olsun alpaslan uzun ikinci isimle uyumu zor gibi,, mesela Alp Mete gibi ağızdan çıkışı kolay
Damlalala Mrvnhr3 bemce net istemiyorum deyin. Sevöediğiniz birinin ismini kendi canınızda yaşatmanın ne anşamı var ki? Evet isim güzel ama size kötü enerjiyle dönüyor. Bence eşinizi vazgeçirin.
MKaraniko Bence de isim güzel bir isim. Ama sevmeyince de insan sevemiyor işte. Bence oğlunuza Alp Arslan şeklinde iki isim koyun. Hem eşinizin hem de sizin dediğiniz olur. Arslan ya da alp diye seslenirsiniz.
minderbob Mrvnhr3 böyle saçma dayatmalar çok kötü. Eşinizi vazgeçirin bence. Gerekirse yapmıcam çocuk deyin.
Mrvnhr3 minderbob öyle olur büyük ihtimalle çünkü bu bende çok strese neden oluyor kafamda saç kalmadı Allahım günah yazmasın ama erkek çocuğum olmasın diye dua ediyorum ☹️