Eliz34 Merhaba kızlar 12 gün oldu adet geçikmem normalde en fazla 4 5 geçikirdi test yaptım negatif çıktı, neden olabilir ya çok tedirginim bu arada 11 aylık oğlum var emziriyorum
Nefess2020 Eliz34 benim ki 1 ay gecikmişti 😁korunuyorsaniz korkulacak birşey yok niye stres yapiyorsunuz anlamadim. Bende emziriyordum ama korunuyorduk o yuzden de takilmamıştım. En doğru sonucu kan tahlilinde alırsınız .
syaby Eliz34 eğer test negatifse bazen emzirirken normal oluyor zaten tamamen düzenli olması beklenmiyor bide stresr yaptıysan ertelemiştir biraz daha bekle olmazsan doktora görünürsün
brnykt Mevsimsel bi gecikme olabilir ben de hç geçikmem 6. Gün olacak yarın. Bugün bir iki post daha görmüştüm gecikmeyle ilgili 🤭
Eliz34 syaby bilmiyorum ki sters de yapmadım hiç değişik bişey sanki hiç olmiycakmışım gibi korkuyorum🤦🏼♀️
Defomom Benimde 5 aylık bebeğim var ve emziriyorum 6 gün geciktim bugün test yaptım negatif çıktı mevsimsel, strese dayalı veya emzirmeden dolayı olabilir diye düşünüyorum inşallah öyledir 😂