Deletedmom636262 Kızlar saçlarım çok dökülüyor ne kullandıysam geçmedi 🤦♀️kullanan var mı acaba şampuanı 🤷♀️
Lilasever1 Deletedmom636262 bende beklim 💓 ama ben doktora gittim tiroitlerde hormonlarda sorun yok emzirdiğin icin dökülüyor dedi multivitamin kullanıyorum 5 gündür bakalım fayda görecek iyim
minikbaykus Deletedmom636262 Kullanıyorum canimm. Dökülme için değilde saçımı geç yaglandiriyor diye kullanıyorum. Çünkü saçım düz ve ince telli sabah duş alsam akşama sönüp hafif yağlanıyor. Zigavus biraz olsun rahatlatıyor. Seviyorum kokusunu filan
Mlsldy Deletedmom636262 revox şampuan ve biyotin(kapsül şeklinde) kullanıyorum, dökülme neredeyse bitti ikisi bana çok iyi geldi.
2727-46 Deletedmom636262 ben kullandım içine çam terebenti yağı katarak biraz etkisini gördüm dökülme azda olsa durdu ama tek balına hiç bir işlevi yok Dr gidip kan değerlerinize baktırın ilaç takviyesi ile daha etkili oluyor
Deletedmom636262 Lilasever1 bana doktor emziriyorsun onun için felan demedi kan değerlerime baktı bişey demedi
Cookie Emzirme döneminde normal canım Benimde çok dökülüyordu hatta eşim dalga geçiyordu yakında kel kalacaksın üzülme saç ektiririz falan diyordu Emzirmeyi kestikten sonra dökülmesi baya azaldı
Deletedmom636262 Cookie Kuzum bu şampuanı eşim buldu bugün alıcam ama etkisini öğrenmem lazım çünkü 17 aydır çok sıkıldım dökülmesinden
minikbaykus Deletedmom636262 . Saçımin dokulmesi az bı ara dökülüyordu. Ama kestirdim o yüzden mi az yoksa sampuandan mi orasını bilmiyorum saçımı ipek gibi yapıyor. Üçlü paket halinde alıyorum. Eczanelerden yada internetten. Dokulmeniz emzirme kaynaklı olabilir.
minikbaykus Deletedmom636262 Oyle avuç avuç dökulmuyor yani. Hatta dökulmuyordu boyattim biraz biraz tarayinca düşüyor. O da boya kaynaklı sanırım.cok çok aşırı değil o da
Eliffatma0113 Lilasever1 Anladim canım benim bebede 18 aylık olucak bi ara durdu restorex şampuanı kullandım çok faydasını gördüm hatta baya bı uzadıda bıraktım dedim yeterli Elidor kullandim nasıl döküldü anlatamam acaip döküldü bu gün yine aldırdım gratisten su anda kullanıyorum inşallah düzelir ya 🙂