Ayzz 18 günlük bebeğim sürekli memede kalmak istiyor doğru düzgün uyumuyor sütüm geliyor ama bu doymadiginin işareti mı acaba ne yapacağımı bilemedim 🤔
araskuzumm0918 Ayzz ten tene temas istiyor muhtemelen annesi,yetip yetmediğini değiştirdiğin bez sayısına göre anlarsın ,günde 5-6-7 değişebilir ,henüz gece gündüz ayrımı olmadıgı için uykusu normal,az sabret hafifler tatlım
Humus Ayzz yok canim o daha minik kuzicuk dunyaya alismaya cakisiyir senin kokunu ariyor. Suan sadece emmeyi biliyor. Sni oyle gissediyor. Guwen duymak istiyor. İlk binay boyle ama yavas yavas buyudukce emme aralari aciliyor. Sabirla emzirmeye dewam et. Biraz yorucu oluyor ama geciyor. Ben bebegimi hep emziriirdim. Mememdede uyursu. Kilosuda yerinde oldu. İstedigi zamn hep wer.saglikla buyut 👶🏻🥰
Ugggg Ayzz daha çok küçük birazcık idare et emmedigi halde duruyosa hafifçe cenesini oynat emmeye devam eder inan emmemesi daha zor daha beş olmadan bıraktı benimki
Rabiaszlik Ayzz daha çok minik ve sizin kokunuzu sicakliginizi istiyor biz nerdeyse 1 aya kadar o sekildeydik gergin olmayın sakın kalın stres yapmayın bol bol emzirin pispislayin gazi ciksin cok güzel zamanlar
Ayzz araskuzumm0918 çok zorlanmaya başladım memeden çektiğim an ağlamaya başlıyor acaba alışkanlık haline mi getirdi yoksa aç mı anlayamiyorum
Ayzz Humus elimden geleni yapıyorum.her şeyi de yaparım ama.10 dk bir isteyince acaba aç mı kalıyor diye korktum
ecem13gunay_ Ayzz çok normal inanın üç ayşık bebeğimi hala saat başı emziriyorum 40 cıksın biraz rahatlarsınız😌