Hazalperi Kızlar balgamlı öksürük için sizce hangisi daha etkili kullanan annelerden acil yorum bekliyorum
Tugba10-5 Hazalperi prospan ne öksürük kesiyor ne duruyor balgamlı öksürüğe gram faydasını görmedim asist aldım geçirdi
Dmrcnn Hazalperi prospan kullandık ama oğlumun öksürüğünğ iyice arttırdı aksine balgam da söktürmedi mahvoldu oğlum doltorumuz hemen ilacı kullanmayı bırakmamı söyledi
09Sernur Mucizemsi günde kaç kez veriyorsun birde Bi süresi varmı mesela en fazla 1 hafta mı veriliyor geçmezse daha fazla sürede verilirmi
Mucizemsi 09Sernur Günde 2 kez tokken veriliyor. Bende öyle yaptım, bi hafta kadar verdiğimi hiç hatırlamıyorum canım çünkü 2-3 günde etki ediyor oğlumun öksürüğünü kesiyor
Tugba10-5 Hazalperi hayır bitkisel değil balgam söktürücü oda prospan 9 aylık ikizlerime de 2 yaşındaki kızma da yaramadı benim boşa vermişim gibi oldu
09Sernur Mucizemsi teşekkür ederim tam geçiyor diyorum yine başlıyor bizde de var aynı suruptan korkuyorum uzun süre vermeye o yüzden sordum canım