zumra63 gardropstan urun siparis ettim yalniz satici gondermedi cevapta vermiyor urunu iptal etmek istedigimde ıyzico odeme kayitlari bulunmadi diyor iptal edilmiyor boyle bir sorun yaşayana var mı nasıl iptal edebilirim
Sennur2218 zumra63 destek hattı ile görüşmelisiniz. Paranız Iyzico güvencesi altında ödendiği için kolay kolay kaybetmezsiniz bayağı güvenilir bir sistem olduğunu biliyorum. Ki kargo olmadan para satıcıya da aktarılamaz zaten sistemsel olarak. Siz bildirin.
zumra63 Aalya iste destek kısmında iptal etmek istyorum diyorum hata kodu veriyor 1 haftadan fazla oldu sipariş vereli
Teemo07 zumra63 sipariş kodu falan aldınız mı, destek ancak size yardımcı olabilir. Belki sipariş verememiş de olabilirsiniz. Banka hesaplarınıza baktınız mı?
zumra63 Teemo07 Teemo07 para cekildi siparis verdim zaten gorunuyor siparis verildigi kargoya verilmesi bekleniyor 3 gunu gectigi icin iptal etme hakkim var diyor ama iptal olmuyor hata veriyor anlamadim gitti
zumra63 Sennur2218 ondan süphem yokta destek hattına ulasamiyorum iste e postodan da yazdim ama baklm
Egehaninannesi zumra63 ben ürün aldım gönderim sağlamamışto satıcı Gardropsa mail attım yardımcı oldular hemen iptalini yaptılar
Cnmyvrmm1 zumra63 paranız güvenli havuzda tutuluyor , merak etmeyin . Yine de Gardrops destek ile iletişime geçmenizde fayda var . Geri dönüş yapıyorlar mutlaka 🐣