Sumoo Bebeğim 1 aylık mama meme gidyorz , ama bırakmak istiyorum mamayı günde toplam 150 CC veriyorm bazen daha az , sizce bırakabilir miyim mamayı sütüm çoğalır mi lütfen yardım edin
Mine1_ Sumoo 1 aylık bebeğe 150 cc fazla benim oğlum 8 aylık ben daha yeni 150cc veriyorum 2 aylıkken 45 ya da 60 cc iyidir.
Sarasa Sumoo kademeli azaltmalisiniz bir anda bırakırsanız olmaz azalttikca vücut bebeğin ihtiyacına göre yeniden sut uretecektir 10 20 CC şeklinde azaltın bunu da siringa eds ile vermeye çalışın biberon kullanmayın
Elloska Sumoo bırakırsın ama dediğim herseyi yap olurmu sütun tasar inşallah.. Hemen vitamin olarak solgar b12 bira mayası al paraya kıyıp çok bereketli vitamin asla bitmiyor vitamin gelince gece uyumadan 6 tane al 2 3 gün böyle yap sütun çoğalınca sabah kahvaltisqn sonra iki akşam yemekten sonra iki al 3 4 gün sonra ara ver baktın sütun azalıyor yine aynısını yap bu arada yemek olarak sabah yulaf Bi güzel süt veya suyla hasla üstüne kuru üzüm keçiboynuzu pekmezi tahin ceviz fındık incir at Bi güzel ye ara öğünde protein içeren bireyler ya mesela bol kaşarlı hindi fümeli tost akşama sadece suyla yaptığın bol bulgur pilavı yanına tavuk hindi veya et bi güzel satala 1 hafta sürmez sütun tasar bide bebeğine emzirme kampı yap ailenden anne yada k.v yada biri destek olsun sen bu süreçte bol bol emzir gık dese meme ver en çok uykuda bbegin emdikten sonra gir duşa sıcacık duş al biraz göğüsleri sağ sıcak suda beyne uyarı gitsin daha çok süt üretimi için
Sumoo Elloska yaaa Allah razı olsun , denemem mi , inşallah hepsini yapcam bırakmayı istyrum bı an önce ,valla olursa size çok çok dua ederm hep ederim 🤗
Elloska Sumoo naptım ki inşallah bol bol sütun olur eğer işe yararsa sende burada ihtiyaci olan annelere yaz bütün bebeler bol bol süt içsin 🥰
Elloska Sumoo kuzum eczanede de var hepsiburada.com dada tendyolda da bu arada esin ebebkten maltsuyuda alsın bunlar basta çok pahalı gelebilir ama Bi paket mama daha pahalı bide her emmden sonra sıcak suyun altında mutlaka sağ en önemli detay bu