Hygge BartuveArtun Nefis yemek tariflerinde Elif Ataların çilekli damla çikolatalı kurabiye tarifi var, bayılırım 😋😋
Gizemlibirisi Starbucks kurabiye. Öyle güzel kiiii. Hamurunu yapıp buzluğa atıyorsun, misafir geldiğinde dilimleyip fırına atıyorsun. Şahaneee. Çayla kahveyle. Çok severimm
Mommysharkdoodoodoodoo Ben salçalı baharatlı bir kurabiye yapıyorum tuzlu ve sevmem diyene kurabiye sevdiriyor ama tarifi yok nefis yemek tariflerinden yapıyorum ben de
Gizemlibirisi Sarikuzumalp Tarif bu. Görüntü de bana ait. İlla tarife uyman da şart değil. Mesela bende nescafe taneli yoktu 3 ü 1 arada koydum. Evde ne varsa onu ekledim
Sarikuzumalp BartuveArtun Bende mahlepli kurabiye yaparım genelde enfes oluyor. Birde 3 malzemeli kurabiye var oda çok pratik ve lezzetli.
cennetkokulubal BartuveArtun Nermin Yazılıtaş Alman kurabiyesi deneyin denemedim ama harika görünüyor
Alp16 Atom kurabiye bayılırım içinde elma incir kuru üzüm kayısı var dışıda fındıklı pekmezli biraz uğraştırıyor ama çok güzel pratik kurabiyelerim ise brownie kurabiye birde starbucks kurabiyesi
Deletedmom_36 Alp16 bayilirim💙en sevdiklerimden biridir sifali diye kendimi kandirip cok fazla yerim😅😅
Boranimmm Waffle cnm Şerbete batırıp iki üç saniye bekletip tepsiye aldınız yoksa şerbeti üstüne mi döktunuz
Birbebek34 BartuveArtun kuru incirli kurabiye çok güzel oluyor muhakkak denemlisin yiyen kisi illaki tarif istiyor 🥰