nurelem Çocuğumda 3,4 gündür ozellikle uykudan uyanınca yanak ve dudak çevresinde kizariklar oluşmaya başladı egzama olabilir mi acaba?
Mommqueen nurelem salyası çok akıyorsa oalblir oğlumdada var emzık kullandgı için minik minik kırmızı noktalar şeklinde
Asel_lena_mom nurelem Sıcakladığı zaman olabilir . Benim kızım sıcağa asla gelemiyor aynı bende öyleyim sıcak ortam olduğu zaman hemen kızarıyor yanağı boynu çenesi
Deletedmom0099 nurelem benim kızımda da oluyordu çorba içirirken falan kaşıkla ağzını sıyırıyoruz ya o yapmıs meğerse ama demir kaşıkla içiriyorum plastikte olmuyordu
nurelem Asel_lena_mom bizimkide aynı canım teni çok hassas bizde acaba usuyor mu diye düşünmüştük kafam karisti ,
sademinannesi nurelem çok kuruysa dokunduğunuzda pütür pütürse egzama olabilir benim kızımın yanakları öyleydi nemlendirebilirsin
Deletedmom0099 nurelem bence bi süre plastik kaşıkla yedirin mesela 2 gün sonra demire geri dönün bakalım olucak mı?
nurelem Wolverine canım farklı bir şey vermedim benimde aklıma geldi ama 18 aylık hep aynı seylee yedikleri
Wolverine nurelem ya allerji öyle farklı birşey ki ben kısa zaman önce de yaşadım doktorun bana söylediğini yazayım 30 yaşına kadar yumurta yemissindir 30 yaşında yumurtaya allerjin olabilir 🤷🏻♀️ Özellikle gece başlıyor aklıma o yüzden geldi yine tekrar böyle birşey olursa bir doktora da danışın derim ☘️