Melikeeeecansuu Oglumun poposu boyle bayadır buqun dahada cogalmıs neden acaba ya bezını felanda degısıyorum kremde sürüyorum ne gecırır https://imgyukle.com/i/oVIkrn
Eloirem Melikeeeecansuu ıslak mendilini değiştirdiniz mi hiç benimde başıma geldi ve bir arkadaşıma daha oldu Dalin ıslak mendil kullandık aynı bu şekilde oldu duru suyla silin bir süre ıslak mendil kullanmayın.
Nehir07 Melikeeeecansuu margarin tavsiye ederim kızımda öyle olmuştu duştan sonra yapınca hemen geçiyor geçmiş olsun gördüm dene derim
Narin9 Melikeeeecansuu bol bol havalandırı poposunu suyla yıkayın yada pamuğu suya batırıp temizleyebilirsin,yıkadıktan sildikten sonra kurulayın hep ıslak mendil kullanmayın.
sademinannesi Melikeeeecansuu pamukla temizleyin ve poposu kurumadan besini bağlamayın havalandırın ve nemli kalmasın bepantol sürerseniz bir kaç güne de düzelir
Eloirem Melikeeeecansuu yani bizim ondan oldu hangi ıslak mendili kullaniyorsunuz degistirdiniz mi yakın zamanda
Nehir07 Melikeeeecansuu bebeğinizi duş aldırın yarım çay kaşığı margarini poposuna masaj yapın geçer inşallah bide arasıra havalandırın poposunu tahriş olmasın cildi