Ladybugs Anneler merhabalar salonuma tablo alacağım gold detaylı bi tablo istıyorum sizce hangisi güzel ? Oylar mısınız
Splash-Splash-Love Ladybugs Ya fotoğraflar yarım çıkmış ne olduğu belli olmuyor ikisinin. Eğer soyut resimse yine de tamamı bu kadar değil gibi. Çünkü fotoda başka kenarlar da var tablo kenarı.
Zinnureyn Balkizlarim Naif düsüncelim 💐😚 Post sahibi kardesimiz Fikrimizi sormus balım, nazikçe düsünceni söyledikten sonra kimse kırılmaz 💛💛💛
Zinnureyn Ladybugs ✨ Salonun Avangart mı canım? Koltuk renklerin vs. Nasıl ona göre bilirsek daha iyi yardımcı olabiliriz sanki ☺️
Balkizlarim Zinnureyn Ay bir geri çekildim sen yazınca beğendim canimm doğrusun bu konuda dedim heves etmiş 😍😍
Ladybugs yareninannesi888 var ekledim salonu avangard değil ama tam chester model ağır biraz sanki bilemıyorum ayakları gold metal detaylı sehpalarım filanda gold metal o yüzden gold bişeyler seceyim demiştim
Ladybugs Splash-Splash-Love güzel mi canım bende hiç beğenmiyorum ya koltukları mağazada severek aldım eve geldım beğenmez oldum 🤪🤪🤪
yareninannesi888 Splash-Splash-Love Ladybugs Aynı fikirdeyim gerçekten çok güzel salonun tabloya hiç gerek yok karışık gösterir gibi herşey zaten çok güzel