Erkek_Anesi59 Kızlar bebeğim 1 hafta oldu treelife diye kan damlası kullanıyoruz bugun kakasının rengi değişik ve kokulu yapıyor böyle olan oldumu acaba demir ilacındanmı kaynaklı
Aygnnezgii Erkek_Anesi59 ben kızıma ferrum kan damlasini kullandım ama hiç dışkısında bir problem olmadı
Yasemin38 Erkek_Anesi59 doktorunuzla görüşün belki yan etki yapıyor olabilir. Biz ocean mikrofer kullanıyoruz
Beken Erkek_Anesi59 bende yeni basladim kan damlasına 2 kakasi rengi deisti sonra duzeldi koku hala oluyo ama doktora sordumda normal dedi siz gene dokyora sorun bence iciniz rahat etsin
Zelihagl Erkek_Anesi59 kan damlası kabız yapabilir Kakanın rengi kokusu değişebilir damladan dolayı o eğer kakasında kan görürseniz kesin doktorunuza söyleyin bize öyle söylemişlerdi
eefsun Doktorunuza sormalisiniz. Biz de 3 farkli demir ilaci denedikten sonra bebegime yan etki yapmayani bulabildik
Ikra-5561 Erkek_Anesi59 öncesinde bir şey yoktuysa ondandır.bize de sağlık ocağı vegaferon vermişti.gürültülü kaka ve koku ayrıca kan bile oldu.çocuk doktoru değiştirdi ferrum verdi bir sorun yok rengi biraz değişti o da normalmiş
Zelihagl Ikra-5561 Ikra-5561 benim oğlumunda kalbi delik Sağlıkocağından vegefaron kan damlası verdiler ama tereddütlüyüm kullanmakta kalbindeki deliğe bi zararı olur mu
Ikra-5561 Zelihagl kullanma ben kan gördüm aklım gitti.Allah şifa versin.kurban olurum onun kalbine ben