Seymayna Annelerim size bir sorum olacak oğlum 35 günlük ve emerken bagırsaktan sesler geliyor gürül gurul, sebebi ne olabilir sizce . Basına gelen ve sorunu çözen var mı
Berilsmom46 Seymayna benim bebeğimin de öyle sürekli gurul gurul süt ve süt ürünlerine alerjisi çıktı relactaz damla kullaniyoruz
Seymayna Berilsmom46 süt alerjisi mi yani süt ve ürünlerini tüketmiyorsunuz öyle mi . Relaktazı ben de kullanıyorum siz nasıl veriyorsunuz Damla’yı
Berilsmom46 Seymayna tüketmiyorum zannediyordum ama tüketmişim bisküviler kekler tahin helvası yumurta vs yiyordum hep. Emzirmeden 5 dk önce 4 damla veriyorum
Seymayna Berilsmom46 ağzına veriyorsumız değil mi , ben sütümü sağıp içine damltıp veriyorum bebeğime fakat çok zor oluyor , ağzına direk damlatsak da oluyor yanı ? Dediğiniz ürünleri yemeyince gaz direk kesildi mi acaba
Berilsmom46 Seymayna ben çay kaşığına 4 damla akıtıp veriyorum emerken çok az gurultu oluyor doyunca zaten onu gazla birlikte atıyor
Birkucukkelebek Seymayna ben eğer alerjisi olan besini tüketirsem karnı gurulduyor ve emmek istemiyor. Çok ağrısı oluyor sanırım