Balkizlarim Umay3840 Azize ermis kadın sempatik sevimli 🙈💙 Ayşe Hafsa Hz Ömer’in kızınin adı ❣️🤗 Sena Övgü parilti 🍭💖
Yagmurtekin Umay3840 oğlumun adı Ali Aybars. Ali, yüce ve ulu demek, Aybars ise ay gibi temiz, pars gibi yırtıcı.
Heleloy Umay3840 oğlumun adı Harun babamın ismi 💛 Kızımın ismi vera haramdan kaçınan takva eden demek
otose_san Umay3840 büyük kızım Rana (güzel, göze hoş gelen, güzel kadın) Beril (temiz); küçük kızımın ismi de Bilge Deniz (açıklamaya gerek yok 😂)
HiraNigar Umay3840 Hira 🧿✨ bu isim Suudi Arabistan’da yer alan bir dağın da adıdır. Bu dağda Peygamber efendimiz (s.a.v)'e ilk ayetler inmiştir.❤️
cankuzularim AyseAlyamm ay kızımın adını çok istedim ALYA olsun oldu ama zarife ALYA oldu🤭 okulda ALYA derler insallah🤣
alchn Umay3840 💙Berkay 💙 Güç, kuvvet sahibi olan kimse Ay ve ışık gibi parıldayan kimse Dayanıklı Metanet sahibi kimse Sağlam yapılı
Buket45 esrefiMahlukatAnasi aay ben bi Asım tanıyodum,kumarbaz alkolik yalancı biriydi.aklıma o geldi.bence onun adı asım olmamalıymış 🙈