Derinmevzu20 Epilasyon için dermatolog ile görüştüm. Tüm vücut yüz göbek kol, koltukaltı için 1150 tl istediler seans başına. Bana mı pahalı geldi yoksa normal midir ücreti bilgisi olan var mı ?
gocebebirbayan Derinmevzu20 ben de soprano ice buz lazere başladım. 1470 tl dediler bana da gidiyorum
Merveensarelisa Derinmevzu20 seans başı olduğuna emin misin çok fazla öyleyse genelde belli bı ucret söylüyorlar şu kdar seans diyorlar ama seans basi ücret ilk kez duyuyorum zaten her ay seans oluyo her ay ona vereceğime agdaya giderim daha ucuz
Paradiseeeee Derinmevzu20 nerde sordunuz bu fiyatı aşırı pahalı genelse 8.12 seanslar bu fiyat oluyor ama 🤷♀️
Tuti29 Derinmevzu20 seans başına mı ? Bence fazla. Tüm bacak genital bölge koltuk altına toplam 1000 lira veriyorum 10 seans
Derinmevzu20 Merveensarelisa bende şaşırdım nakit vereyim dedim kaç seans süreceği belli değil peşin alamayız diyor. En iyisi özel hastanede yaptırmak
gocebebirbayan Derinmevzu20 yok kuzum. Burası çok kaliteli bir yer. Her yere güvenemedim. Birde benim özle bölge ve koltuk altı sadece. Tüm vücut değil yani. Biraz pahalı tabi ama aşırı derece temiz ve hijyenik bir yer. Birde soprano ice biraz daha pahalı oluyor sanırım. Başka şehirde de sordum ora da aynı
Derinmevzu20 gocebebirbayan alexandırla başlayıp buz lazere geçicez dediler, yapan kişi dermatolog uzman bu konuda ama işte 11 bin tl ye geliyor toplamı
Derinmevzu20 gocebebirbayan ben seans başı 1150 tl dedim, siz Benim 1400 diyince seans başına zannettim. Orda bi karışıklık oldu . Tamamı 1400 çok iyiymiş
Ebruervam gocebebirbayan bende gitmeyi düşünüyorum peki bu aletten memnun kaldinizmi kacinci seansiniz ve azalma oluyormu artı kontrol varmı
gocebebirbayan Ebruervam canım ben daha ilk seansıma gittim ve özel bölgemde tıraş bıçağı kullanıyordum gitmeden önce beni çöl rahatsak ediyordu bu durum çok kalın çıkıyordu artık tüyler. İlk seans gitmeme rağmen hala çıkmadı ve yumuşacık yapılan yerler. Koltuk altım da aynı şekilde oraya da epilasyon cihazı kullanıyordum orası da çıkmadı çıkanlar da dökülüyor. Yumuşacık 😌☺️ Kontrol yok benim gittiğim yerde başka yerde olur mu bilmiyorum. Ay da bir kere seans sadece.
Deletedmom55566 Derinmevzu20 Seans başına olduğuna emin misiniz, bende yeni anlaştım 12 seans 1450 TL tüm vücut yılbaşı indirimden yararlandım ama Seans başı değil benim
Ebruervam gocebebirbayan yaa benim gideceik yerde tam kol tam bacak koltuk alti bikini 6 seansta 3000 tl dedi Suprano ice kararsiz kaldim tuylerim sari ve ince tutarmi tutmazi diye bosuna gidipte para vermiyim dedim ama sari ince tüyleri alcaksa giderim
gocebebirbayan Ebruervam benim koltuk altım siyah ince tüydü canım. Çok etkili oldu ama sarı için bilemiyorum