Mirena Merhaba güzel anneler salı günü akşam doğum yaptım çarşamba akşam taburcu olduk pazartesi günü sağlık ocağına topuk kanı vermeye gideceğiz ondan sonra hastaneye tekrar kontrole gidiliyor mu
AzraCemre Mirena hastaneden çıkış yapmadan çocuk doktorundan randevu ayarlamış olmaları gerekiyordu. Sarılık ve kilo takibi için gitmeniz gerekiyor ilk hafta ne kadar kilo vermiş sarılığı geçmiş mi yükselmiş mi diye bakmaları lazım.
Bebegimm1 Mirena evet 1 haftalikken goturmustum sarilik degerine ve genel kan degerlerine bakildi sonra isitme testine girdi.15. gün kilo takibi yapildi1.aylikkende rutin goturduk.2 aylikken de kalça usg ye için gitmişti bebegim
Mirena Ecemmclk5353 çarşambaya randevu aldıkta çok mu erken pazartesi sağlık ocağı çarşamba da hastanede doktor kontrolü olacak o zaman aralığını merak ettim
Mirena Mavis34 ben devlette doğum yaptım da randevu aldım gittiğimizde tam bi haftalık olacak çok mu erken diye bilemedim sormak istedim
Mirena AzraCemre devlet hastanesi olduğu için mi acaba bilemedim sadece 5.gün sağlık ocağına gitmem gerektiğini söylediler
Mirena Bebegimm1 teşekkür ederim işitme testini taburcu olduğum gün yaptılar tekrar yapılıyo mu acaba