Ezo44 https://resimyukle.io/r/SBB5FeAJ5N 5 aylık bebeğim uyurken yüzü böyle kızarıyor belli bir süre sonra kayboluyor ateşi yok neden olabilir?
1bebek1annee Ezo44 yaa benim oğlum da 5buçuk aylık birkaç gündür yüzü bu şekilde kızarıyor. İl değiştirdik hava kuru biraz acaba ondan mı dedim nemlendirdim hafifledi gibi. Nemlendirmeyi denediniz mi?
Cemre_61 Ezo44 bende dişten dolayı olduğunu düşünüyorum diş çıkarıyor ve böyle oluyor zaten belirtiler arasında da okumuştum 🥰
1bebek1annee Ezo44 evet emziriyorum. Malatyaya geldik anneme burda hava çok soğuk ve çok kuru,sanırım ondan oldu yaa. Başka neyden olabilir ki🤦🏻♀️
1bebek1annee Ezo44 İstanbuldayım ben de. Malatya çok çok soğuk geldi bize ben direkt kızarıklığı ona yordum ama siz de Muşta yaşıyormuşsunuz ora da soğuktur.
1bebek1annee Ezo44 Mustelanın yüz kremini kullanıyorum. Bi de annemler kardeşim falan çok öpüyor tahriş de olabilir diye düşünmüştüm ben🙄
Ezo44 1bebek1annee ben bebeğimi gösterdim doktora süt alerjisi olabilir dedi 1 haftadır diyet yapıyorum ama hala aynı
1bebek1annee Ezo44 o zaman diş diyelim,biraz daha gözlemleyip geçmezse burda doktorumuz var ona göstereyim diyorum.
Cemre_61 1bebek1annee aynen bi bakın bakalım diş etlerinde beyazlık şişkinlik var mı ısırmaya çalışıyo mu huzursuz mu vs bende kontrole gidicem yakın zamanda danışırım bu konuyuda 🥰