Minagnr Selam anneler ✋ doğumdan ne kadar sonra adet olunuyor lohusalığım biteli 40 gün oldu hala adet olmadım normal midir 🤷🏼♀️🤷🏼♀️
Ozgeoyk Minagnr ben sezeryan doğum yaptım 2 ay sonra ilk adetim oldu 5-6 gün sürdü ikinciside hemen 3. Ayda geldi oda öle 7 gün felan sürdü bekle gelir daha erken vücüda göre değişiyor gerçi benim arkadaşın 6. Ayda geldi
ulkununannesi Minagnr normal doğum yaptım 3aylık iğne vurulduğum halde bebeğim 2buçuk aylıkken adet oldum bugun 10.gün bitmedi 😰
Minagnr ulkununannesi 3 aylık iğne nasıl oluyor peki bide bu süre Zarfında adet sancısı gibi sancınız oldu mu
ulkununannesi Minagnr eczaneden aldım 'depo provera' saglik ocaginda vurdurdum. hamilelikten once cok sancili gecerdi adetlerim ama şükür yok şimdi
Minagnr Milam_ anladım benimde şiddetli şekilde kasıklarım ağrıyor insan ister istemez korkuyor adet olamayacağım diye 🤣
Narcicegiiii Ben bi iki kez oluyor sandım leke gibi geldi ama tam olarak olamadım bebeğim 8,5 aylık sanırım bu yüzden de çok terliyorum 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
SalihaC Minagnr 35 gün dolu dolu geçmişti 45. gün falan bitti. şimdi 3 aylığız paçalarımı çoraplarımın içine koyasım geldi bugün. bebeğimin bezlerini kullandım hep ilk adet çok olurmuş doğumdan sonra.