Tosbik1406 Anam sanki kıçında kurt var uykuda hiç durmuyor sağa sola yana çapraza heryere dönüyor. Doğduğundan beri böyle uykuda sürekli sağa sola dönüyor. Sizinde böylemi?
Morfrenk Tosbik1406 😂 yatağa koyuyorum koltuğun altında buluyorum hemde hala uyuyor. Uyur gezer dicem artık
Minnossareannesi Tosbik1406 Hahahaaaaa Benim kızımında kıçında kurt var aslaaaaa yerinde durmaz 😂😂😂 boşverin yaaa öylece duran çocuk mu olur kudursunlar
Danlacann Tosbik1406 bu benim bebem değilse kimin bebesi 😂😂 asla yatağa yatırdığım gibi bulamıyorum ahsjkd
Olric11 Tosbik1406 fazlası var eksiği yok yazın baş edemiyorum yere çift kişilik yorgan seriyorum o bile yetmiyor daha 13 aylık 😅
Olric11 Tosbik1406 nasıl ayırcaksın canım bizimkide bazen gelmel istiyor uyuyunca hemen beşiğe kışın bende uyuyamıyorum
limonkolonyasi Tosbik1406 ilk 7 8 ay çok akıllı uyurdu sonra Bi anda ne olduysa dediğiniz gibi Bi sağa Bi sola bazen çapraz yüzüstü koca park yatağa sığmıyor resmen 😀bazen bizim yatağa alıyorum orası bile yetmiyor: ) 15 aylık bu arada
Dilan3434 Tosbik1406 benimkide aynı yatağa koyuyorum 3 metre ötede dış kapının oralardan topluyorum sabahları
metehanmom_ Tosbik1406 gün içinde de öyle ama uyku da rüzgar gülü misali sürekli dönüyor geçen hastaydı aramızda yattı kafası yanımda ayağı babasının kafasında yada geliyor yastıklarımızın üzerine yatıyor hiç uyutmadı bizi vala 😂