merkurkedisiii Arkadaşlar bebeğim 2,5 aylık gaviscon şurup yazdı doktor 2 gün verdim sadece birer çay kaşığı bugün aglamaktan çatladı 2 gündür kabızlık çekiyor acaba şuruptan mıdır kullanan var mı
1adetkub merkurkedisiii bize de doktor toz formunu verdi ama benim kızım 6 aylık gaz sorunumuz olmadı
1adetkub merkurkedisiii tekrar bi danışın doktorunuza bir de etkisini gördünüz mü ben pek etkisini göremedim hala kusuyor benim kızım
merkurkedisiii Sarasa Çok kusuyordu kesik kesik günde bir kaşık verirsem rahatlayacağını söyledi bende toz olanını neden yazmadınız bu ağır gelebilir dediğimde de toz olan gavisconda tuz olduğu için onu önermiyorum dedi
Sarasa merkurkedisiii kusması normal midesi genişlediği için kusar fazlasını kusar zamanla geçiyor müdahale etmeye gerek yok
merkurkedisiii 1adetkub görmedim zaten 2 gün oldu daha başlayalı çocuk kıvrandı Sancıdan devam etmeyi düşünmüyorum ben
isimsiz___ merkurkedisiii benim kızım 3 aylık sürekli kusuyor ama doktor bişey önermedi normal dedi. Gaz damlası veriyorum Maflor turuncu olan baya iyi geliyor gazına