Hrygkc Ya 51 günlük bebiş ama asla derin uyumuyor dakikalık uykular hep gece hiç uyumuyor zaten sürekli kucakta gezmek ve emmek istiyor neden acaba çok yoruldum
Busragokceberra Hrygkc Gazi vardır.Gazi olan bebek sürekli emmek ister bu da daha çok gaz yapar yani kısır döngü gibi birşey masaj yapın bol bol ve emerken gogusunuzun kahverengi kısmını da vererek emzirin bu şekilde hava almaz gaz da çok olmaz bir nebze onlersiniz
musmustlu Hrygkc emmek ve kucak istemesi anneye olan özleminden sevgi ve bağlılığından. Ama uykuya bir şey diyemem. Kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş 😁
Hrygkc Busragokceberra evet gazı çok var ama odadan dahi çıkamıyorum ben gitsem uyanıyor kendime zaten hiçbir şekilde vakit ayıramıyorum
Hrygkc musmustlu ya bu kadar mı olur gerçekten ben uyuyum diyorum kafamı koymadan başlıyor ağlamaya sonra yine aynı şekilde sakinleştirip uyutmaya çalışıyorum sonra yine ben uyuyacağım zaman uyanıyor sıfır uyku bitkin halsiz dolanıyorum bakalım
musmustlu Hrygkc rabbim yardımcın olsun canım gerçekten zor uykusuz kalmak insanın bütün gücünü bitiriyor. Ama İnan zamanla inşallah bu günlerde geçecek. Sonra bir bakmışsın bebişine sarılıp beraber uyuyorsunuz. ❤️