Blackcloud Caglarass Benim reddedilmiş ama hane yardımına başvurmuşlar benim adımada ama oda reddedilmiş görünüyor sonra başka bir yardım ve pandemi yardımı gözüküyor. Aldıgım yardımlar kısmında hane yardımı gözüküyor ama bir şey yazmıyor karma karışık anlamadım bişe.
Karannn Blackcloud aynen benimde reddedilmiş hane yardımı görünüyor hak edilenler arasında ama hiç bir açıklama yok nedir acaba?
Caglarass Blackcloud Bende de hane yardımı var sadece ve boş. Ama onaylanmasa niye orada gözüksün ki anlayamadım bende
poncikci Caglarass başvuru durumunda kabul edildi, teslim edilebilir yazıyorsa olumlu oluyor canım. detaya girdiğin zaman nekdar ücret yatıcak vs gözüküyor
Caglarass poncikci Daha sadece başvuru yapıldı yazıyo canım. Ama sosyal yardımda gözüktüğü için kafam karıştı. Miktar da - var şuan
poncikci Caglarass ozaman daha değerlendirme sürecindedir canım, bulunduğun yerdeki sosyal yardım vakfınıda arayıp sorabilirsin ama onlarda bekleyin diyor toplantı yapılıyormuş bütün başvuruları bir değerlendiriyorlarmış