Mihribann11 Günde 100 kere cikartiyo ben giydiriyorum.. ec soğuk ayak buz ama cikariyor ne yapicam ben ya
Zeliha27mira Mihribann11 kaç aylık bnm kızımda öyle panduf aldm çok sevimli belki giyer diye onuda giymiyor
BirAlparslanAnnesi Mihribann11 oyy benim oğlumda öyle batıyo zamnımca çoraplar bebeye 🤦🏻♀️ Günde milyon kere eğil kalk giydir yapmaktan belim tutuldu resmen yok yok giymiyo sevmiyoo
Merve50 Mihribann11 canım kilotlu çorap giydir benim oğlum da öyleydi en son çare onu giydiriyorum sonra üstüne birde patik giydirip bağladım mı hiç bir şekilde çıkartamıyor
Merve50 Mihribann11 valla canım evin sıcaklığına göre değişiyor benim oğlumun ayakları ve elleri pek ısınmaz o yüzden hiç de terletiyor çorabı giydiriyorum sonra da eşofmanı çok rahat oluyor
2cocuk_1anne_ Mihribann11 aynı benim kızımı anlattın Çorap sevmez elimde çorap görse kaçar Bende kilolu çorap giydiriyom ev soğuk çünki hem sıcak tutar hem ayaklarında çorap olur diye
Olric11 Mihribann11 lcw de kadife çoraplı pijama takımları var internetde 59 liraya düşmüştü çoraplarında içi yünlü düşünürseniz
siyah3430 Mihribann11 gece uyku tulumu giydiriyorum çıkartsada sıcacık kalıyor içinde. Gündüz takipteyim her çıktığında tekrar giydiriyorum oyuna dönüştü onun gözünde 🤭
Merve-miray Mihribann11 Pamuklu olan kilotlu çoraplardan giydiriyorum. sonra bundanı var bunu giydiriyorum https://images.app.goo.gl/SQLagmgE9LWKkSrx6 daha sonra da eşofmanını giydiriyorum