BalKizimElisam Gunaydin kizlar, Aras kargodan bana msj geldi urununuz dagitima cikmstr diye. Aras kargoyla mi calisiyorlar? ptt diye biliyodum. Bugun elime ulasir mi yani onu anlamdm ?
AtaVeAnnesii BalKizimElisam banada jetizz den mesaj gelmişti bugünde arastan geldi dağıtımda diye birşeyde beklemiyordum kafam karıştı🤷♀️
Hamidevahap Birden fazla kargoyla gonderım. Oluyor cnm bana da cıktıdıgında hep farklı kargolar la geliyor bu ay kinden daha mesaj almadım
balveannesiii Hangi ay kutusu acaba? Bana ilk defa kasım kutusu çıktı o da daha gelmedi🤷♀️😓😓 sitede hala hazirlaniyor görünüyor
AtaVeAnnesii balveannesiii Mail atın denebuya ben mail attım Kasım kutum hala gelmedi diye 1 hafta sonra kargoya verildi yazdı😂
BalKizimElisam balveannesiii ilk kez cikti bana kasim kutusu oda.Sitede hala “kutu hazirlaniyor” yaziyor ama 2 saate elimde olacakmis kargo. Diger arkadaslar bilgi verdiginiz icin tesekkurler.🤗🌷
balveannesiii AtaVeAnnesii dediginiz gibi mesaj attim hemen dönüş yaptılar. Muhtemelen yakin zamanda elime ulaşır🙏