Zeynep088 20 günlük bebeğim var. Geceleri çok gazlı. Ikınıp duruyor.Eczaneden nurse harveys gaz damlası aldım günde kaç kere kaç damla vermeliyim ?
Bibebebi Zeynep088 günde 4 kere 1ml şeklinde önermişti doktorumuz canım bize. Bu arada colex olan değil mi?
Elmass42 Zeynep088 valla canım bunu doktorunuzla görüsseniz daha iyi olur yanlış yönlendirme olur belki çünkü bizim doktorumuz sabah 20 akşam 20 damla ver yoksa bi faydası olmaz demişti 6 aya kadar o şekilde kullandım ben
DefneRana3881 Zeynep088 bende dün aldım canım kilosunu sordu söyledim sabah 10 akşam 10 damka dedi. Ama ben dğn gece 5 damla verdim 5 de sabah verecem 5 de akşam üstü
Elmass42 Oflu_u Canım biogia her bebekte aynı etkiyi etmiyor mesela bizim bağırsakları bozdu daha kötü oldu aynı şekilde başka bi arkadaşımın da öyle oldu
Zeynep088 Elmass42 kaç günlüktü bebeğiniz. Benimki daha küçük 20 günlük. Bu damla sanırım 1 aydan önce kullanılmıyormuş
Bibebebi Elmass42 evet bizde de kabızlık yaptı enterasan şekilde ama enterogis işe yaradı. Bi de bunlar probiyotik, nurse harveys başka bir şey yani
bebisimmm1 Zeynep088 evet bir aydan önce doktor onermedi bize de. Ben faydasini gördügümü düsünüyorum
Elmass42 Zeynep088 37 günlükken verdi canım o zaman bize biogia verdiler küçükken bağırsak düzenini bozdu daha kötü oldu 37 günlük gittik değiştirdi nurse verdi içeriği tamamen doğal dedi zarar vermez ama az kullanım da faydası olmaz dedi
_BirAnne Zeynep088 daha 20 günlük onu doktorunuza sorun bence biz üç aylıkken başladık sabah 8 akşam 8 damla veriyordum ama hiç bi işe yaramıyordu kimyon çayı ve rezene anason kaynatıp içiyordum emziriyorsan dene canım
Meltem84 Bibebebi merhaba sizde biogia mı kabızlık yaptı?Benim bebeğim de kabız kakasını yapmakta çok zorlanıyo acaba ondan olabilir mi ?
Dilek_yanik07 Zeynep088 1 çay kaşığı kimyonu 1 su bardağı sıcak suya koy kimyon dibe çökünce suyunu iç bende yapiyorm arada bunu
_BirAnne Zeynep088 toz değilde tohum kimyon alırsan daha iyi olur bir çay kaşığı bir bardak suyla kaynat bekle dibe çökğnce süz iç
Dilek_yanik07 Zeynep088 ben şurup olanili almstm sabah akşam bir çay kaşığı ver demsti d9ktorumuz inanılmaz sonuç aldık biz