Basak345 Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım🙋 ybb ye basladim aranızda kullanan varmi dış bez almak istiyorum ama daha uyguna bulabilirmiyim diye sizlere sormak istedim
Deletedmom381 Basak345 Doğum yapmadan önce bende çok heves ettim niyetlendim fakat bebeğime tek bakıyorum ve eşimin ailesi kalabalık sürekli gidip geliyoruz o süreçte zor olabileceğini düşündüğüm icin kullanmadım. Hem bebekle ilgilenip hep bezleri yıkamak vs bana biraz zahmetli gelmişti daha sonradan .
Basak345 Balyanakannesiii eskiden anneler imizin kullandığı bezlerinin modern hali ve makinada yikiyorsun bebeğin poposunu kimyasal ürün kullanmıyorsun ve en güzel yanlarından biride hergun onlarca bebek bezi çöpü cikartmiyorsun
Basak345 Anneumudu marka olarak suan 2 tane biliyorum bir babyneo diğerine kangurucum yanlış hatırlamıyorsam birde intagramda yapıp satan anneler var instagramdan tanıtım sayfası olan yikayikakullan var oradan daha detaylı bakabilirsiniz
Basak345 Tontisimm evet bend e pahalı buldugum için bu post açtım belki duyan bilen yada satan vardır diye
Lavanta01 ZK7492 merhaba, ybb de en iyisi cover 'lar. Içi silinebiliyor, bunlar piyasada 35 tl civari ama bi tane sayfa var gecenlerde baya indirimdeydi su an fiyat ne bilmiyorum , gördüğüm en uygunu o . ybb_dogalyasam sayfasi