Canss3535 Ertesi gun hapi alicam 8 saat etmemesi lazım sut sagdim 2 3 kere ama 500 cc anca oldu yetmez diye düşünüyorum. Bi kereliğine mama vereyim diyorum hangisini alaym. Daha önce hiç vermedm hep anne sütü aldı
Canss3535 Canss3535 kavanoz mama mi versem öbür mamaları versem yardım edin fikir verin. Belki de stres yaptım ondan sut azaldı normalde dolu dolu olurdu
DuhasMom Canss3535 kac aylik? Seni emmedigi saatlerde yedekte sutun yoksa mutlaka formul mama almasi gerek. Hipp veya sma alabilirsin gaz problemi falan yapmiyorlar Stres yapma sutun azalir. Ben de icmistim ertesi gun hapi cok sukur bir sorun olmadi
Yasolinne Canss3535 İnternette bir hafta dökün sağdığınız sütü diyor. 🤷🏻♀️ Benim kullandığım ilaçta öyleydi. Ben bir hafta döktüm.
Canss3535 DuhasMom 3 aylık canım. Ya hiç biberonla da vermedim kaşıkla mi versem siringayla mi bilemedm meme reddi yaşamasını da istemiyorum 8 saat emmeden nasıl duracak onu da bilmiyorum
DuhasMom Canss3535 kaşıkla veya şırıngayla zorlanabilirsin. Kaşık biberon al istersen daha rahat icebilir mamayi onunla meme reddi olmuyor kaşık biberonda
DuhasMom Canss3535 bebege gore degisebilir cc ama 120-150 arasi icer tahmini. Sen 120 ile basla doymazsa anlarsin