Nrrbrkt Oykunil biz 40 günlüğüz 40 gündür sağım yapıyorum gündüz genelde 100 cc veriyorum gece 125 cc veriyorum. Ama gün boyu sürekli sağıp vermiyorum illa meme teklif ediyorum Allah’a şükür meme reddi olmadı dışarıya çıktığınız da zorlanmamak için her beslenmede meme teklif edin bebeğinize alışsın memeye. Benim meme ucum olmadığı için silikon uç kullanıyorum. Silikon uç kullanabilirsiniz biberon kullanan bebekler silikon uçta meme reddi olmuyor böylece dışarıda rahatça emzirirsiniz
ayseasel1 Oykunil hesap söyle, kilosu x120 / öğün sayısı minimum miktar Maksimum için kilosux160/ öğün sayisi
BirrPrensessannesi Oykunil Bebegim kuvezde 39 günlük 3 saatte bir 60 ml besliyorlarmus ara öğünde veriyoruz diyor atıştırmalık gibi diyirlar
Smehtap 90 CC veriyodm baktım yetmiyo artırdım 120 yaptım o da biraz fazla geldi 😀 o aralarda takılıyoruz aslında 😀
Oykunil Smehtap bende 90q yeni çıktım heralde ac kalıyormuş 60 veritodm 1. Ayda kilosu 3300 (2600 dogmustu)
Oykunil Smehtap gunfe kac sağım yapiyosunuz sagimlz geciyo günüm ilerde biyere gitmem gerekse disari çıksam napcam hep sut sagmak lazım bu beni kprkutuyo
Smehtap Oykunil genelde 4 saatte bir sağım yapıyorum. Eğer uyku saati çok uzun sürüyosa zaten dayanamıyorm ağrısına sonra başlıyo akmaya
Nrrbrkt Oykunil her doktor farklı bir bilgi veriyor benimki de tam oturttur hava yutmaz dedi ama dışarı da emzirmek istediğiniz de kolay olur benimki ne yazık ki benim mememi normal şekil de tutamıyor. Emzirmek sıkıntılı ve zor süreç umarım en kısa zaman da çözersiniz 🙏🌸
ayseasel1 Oykunil evet bu minimum miktar kac saatte besleniyor diyelim 3 saat. Yani gunde 8 öğün, 3,3×120=396 400 desek bir öğünde 50 cc yeterli, maksimum için 65 cc