Miniminimini Gündüz oldu aşı doktor eve gidince verin demişti calpon saat 6ydi simdi yine çıktı versem olur mu
Mlkhrn Miniminimini biz menenjit aşısında ateş beklemeden 6saat ara ile 3 kez calpol verdik sonrasında ateş takibi yaparak verdik. Yani ilk 3ü ateş beklemeden verin demişti doktorumuz
buselidunya Miniminimini bence verin, kızımın da önceki gün ateşi 37.5 di verdim ben gece bi de uykuya dalar birden ateşi çıkarsa farketmezsiniz Allah korusun
Meltemavi Miniminimini bekleme ver hemen aşıcan sonra bizim doktorumuz calpol verirsem 4 saat arayla 3 kere fitil verirsemde 6 saat arayla 3 kere ver ateşinin çıkmasını bekleme dedi
Miniminimini Mlkhrn bizim doktorda beklemeden verin dedi verdik yoktu ateşi simdi çıktı 37.5 gördüm en yüksek
Mlkhrn Miniminimini saat 6da verdim dediniz. 12de ve sabah 6da yine ateş beklemeden verip sonrasında ateş takibi yaparak verebilirsiniz. Yani ilk 3 doz ateş beklemeden
Mlkhrn Miniminimini anladım sizi. Bizim doktorumuz ilk 3 şurubu 6saat ara ile ateşi olsa da olmasa da vereceksiniz demişti.